Saltar apartados

Jimenez Cabello, Jose Manuel

  • Email: josejicabello@ugr.es
  • Centre de procedència: Universitat de Granada
  • País: Espanya

RESULTATS DE LA MEUA INVESTIGACIÓ:

Estada des del 3 fins al 17 de febrer de 2020

La meua experiència en la Universitat d'Alacant, i concretament en el departament de Sociologia I, ha sigut summament útil per al meu projecte de doctorat. La principal motivació per a acudir a aquesta universitat ha sigut, en primer lloc, el seu gran prestigi. En segon lloc la meua línia d'investigació, centrada en els processos de divorci i assignació de custòdies, troba moltes similituds amb la de Població i Canvi Social d'aquest departament. Per això, ha sigut una experiència molt enriquidora.

Destacar la benvinguda, generositat i tracte donat durant l'estada tant pel professor Raúl Ruíz (Degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials) com pel professor Rafael Alcázar. La seua atenció i disponibilitat durant l'estada mateixa va ser immillorable. Igualment agrair a la directora del departament de Sociologia I, María Jiménez, per la seua atenció.

Concretament, l'objectiu de la meua estada va ser realitzar entrevistes a membres de matrimonis divorciats amb fills. A més, compartir amb investigadors/ores que treballen en l'àmbit de les custòdies alguns dels treballs i investigacions en marxa. Sens dubte, el treball realitzat i les aportacions rebudes faran de la meua tesi doctoral un treball més complet.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464