Saltar apartados

Ordaz Mejía, Denice Anel

  • Email: denice091287@hotmail.com
  • Centre de procedència: Universidad Autónoma del Estado de México
  • País: México
  • Període d'estada: 29-03 al 29-05-2017

 

 

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

1ª Estada

El motiu principal per a realitzar l'estada acadèmica va ser culminar un article científic sobre el tema d'imaginaris turístics amb l'ajuda del Dr. Alejandro *Mantecón, qui es  va comprometre amb aquesta investigació en formar part del meu comitè de tutors. El temps ací destinat ha sigut de gran ajuda per a enfortir en termes de teoria, metodologia i resultats de la investigació sobre valors i imaginaris dels joves estudiants entorn del viatge turístic, amb suggeriment de literatura i estructura durant l'assistència a tutories.
cal assenyalar, se'm va convidar a assistir a classes de sociologia del turisme, la qual cosa em va permetre conèixer la forma de treball dins d'un aula i nous companys en la universitat. Em van agradar les instal·lacions de la universitat, el servei de biblioteca és molt efectiu per la quantitat de literatura que hi ha en elles i pel nombre de llibres permesos per a préstec a casa. A més agraïsc en gran manera la facilitació de l'àrea d'estudi i l'atenció del departament cap a la meua persona, permetent complir els objectius plantejats i enfortir el meu treball de tesi.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464