Saltar apartados

Paez Peña, Brenda

  • Email: breens.jm@gmail.com
  • Centre de procedència: Universitat Nacional Autònoma de Mèxic
  • País: Mèxic
  • Període d'estada: 08/09/2019 al 20/10/2019

 

 

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

El motiu de la meua estada en la universitat d'Alacant va ser per part una beca de Mètodes de recerca que va llançar la Universitat Nacional Autònoma de Mexico, universitat de la qual provinc, la Dra. Diana Jareño Ruiz va ser qui em va donar l'oportunitat de realitzar aquesta estada i qui em va rebre amb els braços completament oberts, em va recolzar i sempre va estar disponible per al que jo necessitara, m'incloc en activitats que es van realitzar en la universitat i em va fer sentir part d'ella.

 

De la mateixa manera la Dra. Maria Jimenez Delgado i els diferents docents i investigadors amb els qui vaig tenir el gust de conviure van fer que la meua experiència en la universitat fóra molt fructífera i plena d'inoblidables experiències. Vaig tenir l'oportunitat també de fer ús de les instal·lacions esportives, en concret la piscina, i va anar un molt bon complement a la meua estada.

 

En qüestió dels meus objectius compliments, va anar el reforçament de coneixements en mètodes de recerca qualitatius, que va de la mà amb la meua recerca a prop de la Tauromàquia, a més de tota la informació que vaig poder recol·lectar per a suport a la meua recerca que a Mèxic m'ha sigut difícil trobar, em va ajudar molt a avançar i a comptar amb més eines necessàries per a poder complir el meu objectiu a mig termini d'acabar la meua tesi a mitjan pròxim any en el qual estaré informant dels meus resultats en la recerca i lliurament de tesi.

 

La meua experiència en aquesta bella universitat em va fer créixer acadèmica i personalment, em va fer conèixer persones que em van recolzar en tot moment i d'els qui em porte un bufó record per sempre.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464