Saltar apartados

Pisano Motta, Viviane

  • Email: vivianemotta@fei.edu.br
  • Centre de procedència: Centre Universitário dóna FEI
  • País: el Brasil

 

RESULTATS DE LA MEUA INVESTIGACIÓ: Estada des del 18 de setembre fins al 12 de novembre de 2019

Vaig estar en Universitat d'Alacant des de 18 de setembre fins a 12 de novembre de 2019. L'objectiu de la meua estada va ser aprendre la metodologia dels Mapes Causals per a així poder comprendre de manera més aprofundida els impactes socials sentits per les comunitats veïnes a l'operació de mineria a la regió nord del Brasil.

La meua experiència en la UA ha sigut encara més rica i important del que imaginava. Vaig comptar amb tota infraestructura del departament de sociologia i vaig tenir tot el suport que vaig necessitar tant dels meus companys de treball quan del personal de la secretària del departament de sociologia que m'han rebut de braços oberts.

El meu projecte d'investigació avance bastant en experiència en la UA, a més de freqüentar a les classes de l'assignatura de la Sociologia del Risc ministradas pel professor Antonio Aledo importants per a conèixer conceptes rellevants a la investigació que desenvolupe la comprensió de la metodologia dels mapes causes i l'aprenentatge en les eines necessàries per al seu desenvolupament tornaren possibles noves anàlisis dels daus colectados en el camp d'investigació.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464