Saltar apartados

Saez Ardura, Felipe Andres

  • Email: inti.felipe@gmail.com
  • Centre de procedència: Universitat de la Frontera
  • País: Xile
  • Període d'estada: del 15/01/2019 al 10/03/2019

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

Estada del 15/01/2019 al 10/03/2019

La meua experiència en la Universitat d'Alacant ha sigut molt rellevant i útil, tant per al meu projecte de recerca doctoral com para la meua vida personal.

He sigut convidat i rebut pel professor Dr. Antonio Aledo Tur, del Departament de Sociologia 1 de la universitat, qui ha conformat un grup d'investigadors joves i promisorios en l'àrea de la Sociologia del Medi ambient, els quals han sigut tremendament generosos amb mi intel·lectual i socialment.

En l'acadèmic, l'estada m'ha resultat de molta ajuda, ja que hem pogut generar un grup de discussió que m'ha permès interioritzar-me en les temàtiques actuals en l'àrea d'interès, coneixent d'a prop els enfocaments i problemàtiques rellevades pels meus col·legues. El Dr. Aledo, en aquest marc de treball, m'ha lliurat una sèrie d'aportacions i comentaris dirigits a millorar i enriquir el meu projecte de recerca, juntament amb una revisió exhaustiva dels articles que estic preparant en el context del mateix treball de títol.

Açò es condice amb el propòsit fonamental de l'estada, que és treballar l'etapa final del de la recerca doctoral (anàlisi i discussió de resultats), juntament amb elaborar un article científic desenvolupat colaborativamente per al seu enviament a una revista WOS. Per a açò, s'ha convingut un període de dos mesos, temps en el qual s'han anat encaminant aquests compromisos d'una molt bona manera, gràcies al suport del professor i els investigadors.

En tant procés, àdhuc em trobe desenvolupant el treball final de recerca doctoral. La intenció és poder finalitzar durant el mes d'abril d'enguany l'informe final en la seua versió esborrador, per a procedir a entrar en l'etapa final de correccions de part de la comissió encarregada d'avaluar el treball.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464