Saltar apartados

Vargas Sánchez, Navil

  • Email:
  • Centre de procedència: Universitat Nacional Autònoma
  • País:Mèxic
  • Període d'estada: 3/3/2014 al 31/7/2014

 

 

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

Per aquest mitjà els detalle la meua experiència  durant l'estada acadèmica  realitzada en el Departament de Sociologia 1 de la Universitat d'Alacant, sota l'assessoria del Dr. Tomás Mazón.

L'estada es va dur a terme del 3 de març al 31 de juliol del 2014, el motiu pel qual es va triar la universitat i en específic al Dr. Tomás Mazón com a assessor, va ser l'àmplia experiència en la recerca sobre el Turisme Residencial.

Sobre els objectius i els resultats obtinguts, puc esmentar amb gran satisfacció que es va realitzar un avanç considerable en els capítols sobre el marc teòric i les conclusions de la recerca, gràcies a la copiosa bibliografia sobre turisme residencial i a la guia, recomanacions i consells del Dr. Tomás Mazón.

El desenvolupament de l'estada es va realitzar en un ambient respectuós i cordial, on em va anar possible conèixer a altres investigadors que també realitzaven una estada, la qual cosa va fer que el temps en el departament fóra molt amè. Malgrat aquesta situació, seria recomanable incentivar la interacció entre els estudiants, ja siga en les àrees comunes com en les classes que imparteixen professors del departament.

Per a finalitzar, faig extensiu el meu agraïment al departament pel suport i atenció oferida durant la meua estada.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464