Saltar apartados

Cafè jul_2015

REDUEIX ELS ENVASOS EN LES TEUES CONSUMICIONS

La Universitat d’Alacant, amb el compromís adquirit a través del Pla Estratègic Sectorial de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible (Agenda 21), va iniciar fa uns anys la introducció de cafè de comerç just en les màquines expenedores de begudes calentes ubicades en els diferents edificis del campus.

Aquestes màquines expenedores ofereixen la possibilitat d'obtenir, durant tot l’any, qualsevol beguda calenta mitjançant la utilització de la teua tassa pròpia. D’aquesta manera evitem el consum innecessari i constant de gots de plàstic o cartó, i la conseqüent generació de residus d’aquest tipus.

Per a obtenir el cafè amb la teua tassa, només has de col•locar la tassa en la posició adequada i teclejar el número 30 abans de triar el producte desitjat. Podràs consultar les instruccions que cal seguir en la placa que hi ha en la part superior dreta de la màquina expenedora.

El dimecres 8 de juliol s'oferirà una degustació gratuïta de begudes calentes en totes les màquines expenedores del campus, Seu d'Alacant, Serveis Tècnics d'Investigació, Facultat d'Educació i edifici Sant Ferran 40.

Les màquines expenedores començaran a activar-se progressivament a partir de les 7 del matí de manera que fins a la meitat del matí no estaran totes les màquines configurades per a obtenir la beguda de forma gratuïta. L'endemà es desactivaran en el mateix ordre de manera que les últimes màquines a activar-se també seran les últimes a desactivar-se.

En tot cas, recorda que al costat de les màquines expenedores i en diferents punts de l'interior dels edificis, hi ha papereres de recollida selectiva per a paper/cartó (de color blau) i per a envasos (de color groc).

 

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464