Saltar apartados

Tassa pròpia

REDUEIX ELS ENVASOS EN LES TEUES CONSUMICIONS

La Universitat d’Alacant, amb el compromís adquirit a través del Pla Estratègic Sectorial de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible (Agenda 21), va iniciar fa uns anys la introducció de cafè de comerç just en les màquines expenedores de begudes calentes ubicades en els diferents edificis del campus.

Aquestes màquines expenedores ofereixen la possibilitat d'obtenir, durant tot l’any, qualsevol beguda calenta mitjançant la utilització de la teua tassa pròpia. D’aquesta manera evitem el consum innecessari i constant de gots de plàstic o cartó, i la conseqüent generació de residus d’aquest tipus.

Per a obtenir el cafè amb la teua tassa, només has de col•locar la tassa en la posició adequada i triar el producte desitjat. La màquina detecta automàticament si has col·locat la tu tassa o no.

En tot cas, recorda que al costat de les màquines expenedores i en diferents punts de l'interior dels edificis, hi ha papereres de recollida selectiva per a paper/cartó (de color blau) i per a envasos (de color groc).

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464