Saltar apartados

Destapa la teua solidaritat


 

La Oficina Ecocampus llança la campanya de recollida de taps solidària. Per a açò se seguirà aquest procediment:

  • En les consergeries hi haurà uns contenidors on es podran dipositar els taps de plàstic (veure punts de recollida de taps)
  • Cada mes passarà Manteniment per a fer la recollida i els portarà al Magatzem de donacions, d'on seran arreplegats pels organismes, associacions i familas beneficiàries.
  • Per a poder ser un dels beneficiaris s'haurà d'emplenar aquest formulari. En ell es detallarà, amb exactitud, a què es va a destinar el ben donat. Es farà un repartiment equitatiu entre aquelles institucions o famílies que ho hagen sol·licitat

Actualment, tots els taps arreplegats són lliurats a la Fundació Contra la Hipertensió Pulmonar (FCHP), entitat sense ànim de lucre formada per malalts, familiars i amics de persones que pateixen hipertensió pulmonar en qualsevol de les seues variants. Els taps de plàstic recollits contribuiran al finançament de les activitats de la FCHP en matèria de divulgació i investigació mèdica, per a millorar la qualitat de vida dels pacients.

Agraïment colaboració amb FCHP

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464