Saltar apartados

edificacion-sostenible

EDIFICACIÓ SOSTENIBLE                                                                Volver a la página principal

(Font: Fòrum per a l'edificiació sostenible de la Comunitat Valenciana)

GUIES DE SOSTENIBILITAT

Les GUIES DE SOSTENIBILITAT EN L'EDIFICACIÓ RESIDENCIAL pretenen fomentar la sostenibilitat en l'àmbit de l'edificació residencial Aquestes Guies, revisades pels membres del Fòrum per a l'Edificació Sostenible de la Comunitat Valenciana, estan estructurades en quatre temàtiques diferents:
LLIBRE BLANCO DE LA COMUNITAT VALENCIANA PER A l'EDIFICACIÓ SOSTENIBLE

La Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de l'Edificació, ha posat en mans dels principals actors vinculats a l'edificació el Llibre Blanco. Es tracta d'un manual introductori que anant una mica més lluny del que pogués resultar una primera operació de sensibilització, argumenti sobre les mesures inicials que poden posar-se en pràctica per aconseguir una edificació sostenible.

El present Llibre Blanco, pretén estructurar el coneixement existent en matèria d'edificació sostenible, oferint una informació de qualitat, que influeixi de manera directa en la consciència i la sensibilitat, no només dels professionals, sinó també dels usuaris, de manera que pugui propiciar un canvi d'actitud i millors pràctiques sostenibles a tots els nivells.

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464