Saltar apartados

Consells consums aigua

Consells per a minimitzar el consum d'aigua

Més consells per a estalviar aigua

Només el 2,8 % de l'aigua del nostre planeta és dolça i tan sols el 0,01 % es troba en llacs i rius. NO LA BALAFIES!

  • Procura no deixar les aixetes obertes inútilment. Tanca l'aixeta mentre t'estigues ensabonant les mans o llavant les dents.
  • Si detectes alguna aixeta o cisterna que degota, comunica-li-ho a l'administrador del teu edifcio perquè facen el corresponent part de treball de serveis externs i acudisca un lampista al més prompte possible a solucionar l'avaria.
  • Una simple aixeta que degota gasta més de 90 litres a la setmana. Assegura't que es queden ben tancats després d'usar-los.
  • Evita tirar al WC residus innecessaris i utilitza les papereres. Un mocador de paper, un insecte o una pela de pipa no és motiu suficient per a gastar l'aigua que conté un dipòsit de 10/12 litres.
  • Utilitza els sistemes de doble descàrrega, o d'interrupció de la descàrrega, de les cisternes dels WC.
  • En els vestuaris, tanca l'aixeta de la dutxa mentre t'estàs ensabonant
  • Si veus algun sistema de reg per degoteig que s'ha trencat i està perdent aigua, o algun aspersor que s'ha desajustat i no està centrat en el reg de zones verdes, posa't en contacte al més prompte possible amb el Servei d'Infraestructures i Serveis (ext. 3491) perquè puguen comunicar el problema a l'empresa de jardineria de la UA.

 

 

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464