Saltar apartados

retirada-sanitarios

Procediment complet

PROCEDIMENT DE MEDI AMBIENT
PMA-14
Revisió 00

Gestió de residus sanitaris
  1. Les unitats productores que generen residus sanitaris han de comunicar aquest fet al Vicerectorat dInfraestructures i Ampliació del Campus, amb lobjectiu de registrar-les en el Sistema Integral de Gestió de Residus. Per a això han domplir la Fitxa dalta en la gestió de residus sanitaris (PMA14-A1) i enviar-la una vegada omplida a ladreça de correu electrònic Ecocampus@ua.es
  2. Aquelles unitats productores de residus sanitaris que necessiten que siguen retirats amb una determinada periodicitat, han de comunicar-ho al Vicerectorat dInfraestructures i Ampliació del Campus a través de ladreça de correu electrònic Ecocampus@ua.es. El VIAC comunicarà a lempresa gestora autoritzada, què UP necessiten que els residus sanitaris es retiren periòdicament, així com la freqüència de retirada.
  3. Si la producció de residus sanitaris es produeix en moments puntuals, i per tant no és necessària una retirada periòdica, la UP en qüestió ha de posar-se en contacte amb el VIAC a través del correu electrònic Ecocampus@ua.es quan necessite que els residus sanitaris siguen retirats. El VIAC comunicarà aquest fet a lempresa gestora autoritzada perquè procedisca a larreplega i acordarà el dia en què tindrà lloc la retirada.
  4. Des del VIAC es comunicarà a les diferents UP que hagen sol·licitat la retirada de residus sanitaris, quan hi tindrà lloc.
  5. El Vicerectorat d'Infraestructures i Ampliació del Campus arxivarà la documentació que justifica lentrega de residus sanitaris a lempresa gestora autoritzada.


Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464