Saltar apartados

procedimiento

Procediment complet

PROCEDIMENT DE MEDI AMBIENT
PMA-09
Revisió 03
Resumen del procediment de gestió de cartutxos i tòners.
  1. Els membres de la comunitat universitària poden dipositar els cartutxos de tinta buits i tòners, en els contenidors de recollida selectiva ubicats en els Ecopunts (consergeries, etc.) del campus.
  2. Periòdicament, l'Oficina EcoCampus de Gestió Ambiental fa les gestions necessàries perquè es retiren els contenidors plens i se substituïsquen  per d'altres buits*.
  3. L'Oficina EcoCampus comunica al personal designat en els Ecopunts la data en què tindrà lloc la retirada d'aquests residus, després d'acordar-la amb l'empresa adjudicatària del servei externalitzat de manteniment de la UA.
  4. L'empresa adjudicatària del servei externalitzat de manteniment, s'encarregarà de la retirada dels cartutxos de tinta i tòner i els traslladarà al magatzem corresponent, on romandran fins que siguen retirats per  una empresa gestora autoritzada per la Generalitat Valenciana.
  5. L'Oficina EcoCampus de Gestió Ambiental inicia les gestions gestiones i tramita la documentació necessària, per què aquests residus siguen retirats del magatzem per l'empresa gestora autoritzada.
  6. L'Oficina EcoCampus arxiva la documentació originada de la gestió d'aquests residus.
* En circumstàncies especials en què s'òmpliga el contenidor, el personal adscrit a la unitat on es localitze un Ecopunt comunicarà aquesta situació de recollida extraordinària a l'Oficina EcoCampus.
 

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464