Saltar apartados

generacion-excepcional

L'arreplega excepcional de residus de paper / cartó i d'envasos, es durà a terme quan, a causa del pes o volum dels mateixos, no puguen ser retirats pel personal de neteja ordinària.
En cap cas, el sol·licitant/usuari o unitat responsable podrà  abandonar-lo, a lespera de ser retirat,  fora dels contenidors corresponents en l'exterior dels edificis, ni en dependències interiors d'ús comú per altres membres de la Comunitat Universitària (corredors, vies devacuació, eixides demergència, vestíbuls, etc.).
Per a sol·licitar aquesta arreplega excepcional, el soll·icitant enviarà un comunicat de treball, a l'empresa adjudicatària del servei externalitzat de neteja, seguint el procediment de parts a serveis externs, a fi que el material siga retirat i traslladat al Parc de Residus de la UA. Una vegada es procedisca a l'execució del part, el sol·licitant inicial ha de procedir al tancament del part, via pàgina web, indicant el grau de satisfacció i si s'ha produït cap incidència en el servei.

 

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464