Saltar apartados

presentacion


PRESENTACIÓ

L'eliminació incontrolada de determinades piles i acumuladors usats pot ocasionar grans danys al medi ambient per culpa de la quantitat de substàncies perilloses que contenen, cosa que fa necessari implantar mesures perquè s'arrepleguen independentment d'altres categories de residus a fi d'afavorir-ne el reciclatge i evitar l'ús innecessari de matèries primeres.
Fa alguns anys, l'Oficina Verda de la Universitat d'Alacant va iniciar la campanya d'arreplega selectiva de piles alcalines i salines i piles botó Posa'm les piles. Aquesta campanya va tenir una gran acollida per part de tota la comunitat universitària i els resultats que es van obtenir van ser molt positius.
La Universitat d'Alacant, a través del Vicerectorat d'Infraestructures i Ampliació del Campus, en el seu afany per convertir-se en un referent en el terreny de la qualitat ambiental, ha decidit reprendre aquesta campanya i incloure-la dins del Sistema Integral de Gestió de Residus de la UA.

El desenvolupament d'aquesta nova campanya consisteix en els aspectes següents:

  • Disposar de nous contenidors d'arreplega dissenyats per aquest Vicerectorat, que milloren en disseny i capacitat els existents prèviament, i posar-los a disposició de la comunitat universitària en els punts inicialment previstos: 21 consergeries de centres de la UA.
  • Desplegar una campanya d'informació i sensibilització de la comunitat universitària: nova cartelleria a enviar a consergeries, deganats/direccions dEU, direccions de departaments i instituts d'investigació.

Podreu trobar els nous contenidors per a l'arreplega selectiva de piles alcalines i salines i piles botó en les consergeries dels diferents centres.

Esperem que aquesta iniciativa tinga una bona acollida en tota la comunitat universitaria i que, amb la vostra col·laboració, aconseguim un "Campus més respectuós amb el medi ambient".Contenidor per a la recollida selectiva de pilesOficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464