Saltar apartados

Bici UA

La Universitat d'Alacant posa bicicletes elèctriques al servei del seu personal, per als desplaçaments que cal fer entre el campus i el Parc Científic, derivats de les funcions pròpies del lloc de treball.

Procediment per a la utilització de les bicis elèctriques Bici UA

Bicicleta Bici UA

Qui pot sol·licitar-les?

El personal de la Universitat d'Alacant que necessite desplaçar-se entre el Parc Científic i el campus, amb motiu de les funcions derivades del seu lloc de treball.

Pevio a la sol·licitud del préstec, és necessari llegir primer el procediment d'utilització de les bicis elèctriques, on s'explica el seu funcionament i normes d'ús. Per a acreditar que l'usuari ha llegit el procediment i coneix les normes, haurà de signar la casella “He llegit el procediment per a la utilització de les bicis elèctriques i accepte les normes d'ús”, del registre de préstec que ha d'emplenar en consergeria en el moment de sol·licitar una bici.

No es podran prestar bicis elèctriques a les persones que no coneguen el procediment d'utilització de les bicis elèctriques i que per tant, no coneixen les normes d'ús ni el seu funcionament.

 

On puc trobar-les?

En els següents edificis:

  • Rectorat i Serveis Generals (edifici 28)
  • Nous Instituts Universitaris (edifici 0204)
  • Serveis Tècnics de Recerca (edifici 0203)

Cal dirigir-se a les consergeries d'aquests edificis per a sol·licitar el préstec. És necessari llegir primer el procediment d'utilització de les bicis elèctriques, on s'explica el seu funcionament i normes d'ús.

 

On l'aparque?

Mentre es tinga la bicicleta en préstec, cal deixar-la sempre aparcada en qualsevol aparcabicis del campus, i correctament tancada amb clau

Forma correcta de candar la bici

 

És obligatori l'ús del casc?

Només és obligatori en vies interurbanes. Tant l'interior del campus de la Universitat com el del Parc Científic i el camí del Calamar, no tenen aquesta consideració pel que no és obligatori l'ús del casc. No obstant açò, en les consergeries dels tres edificis on hi ha bicicletes elèctriques, existeixen cascos a la disposició de qui vulga sol·licitar-ho. Aquests cascos es prestaran amb la bici i cal retornar-los quan es torne la bici.

 

Cal pedalear?

Sí. Les bicicletes tenen una bateria que aporte assistència al pedaleig. Però si no es pedalea la bateria no es connecta.

 

La puc usar sense connectar la bateria?

Sí. Si no es connecta la bateria la bicicleta es pot utilitzar com una bici normal i corrent

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464