Saltar apartados

II Repte 2017-2018

Uneix-te al II Repte "Mou-te per la UA"

¡Porta't gratis un Pack Wonderbox pels teus Km més sostenibles!

Ha finalitzat l'I Repte Mou-te per la UA en el qual s'hem premiat els vostres quilòmetres més sostenibles amb estupends regals. I hem superat totes les expectatives, recorrent entre tots més de 7000 km amb bicicleta i a peu a la universitat, o el que és el mateix ¡un viatge d'Alacant a Cuba!

I com tot esforç té el seu recompensa, ja tenim guanyador de l'I Repte Mou-te per la UA.

  • Guanyador I Repte Mou-te per la UA (Pack Wonderbox Desconnecta dos dies): Juan Carrasco

 

Pack rural

 

¡Enhorabona al guanyador! Un membre de Ciclogreen es posarà en contacte amb tu via mail amb els detalls del premi.

Però açò no acaba ací, ja pots unir-te a l'II Repte Mou-te per la UA en el qual podràs guanyar un fantàstic Pack Wonderbox 100% Aventura si acumules 60 Cicles amb bicicleta o a peu abans del 24 de novembre. A més recorda que podràs canviar els teus Cicles per estupends regals en el catàleg de Recompenses de Ciclogreen.

COM PARTICIPAR

Si ja eres usuari de Ciclogreen:

  1. Segueix utilitzant el teu app per a registrar els teus desplaçaments a la universitat. Si encara no ho has fet descarrega l'app de Ciclogreen(Disponible en Android). Si tens un dispositiu iOS, descarrega el teu app favorita en la secció Connecta la teua app.
  2. ¡Veu amb bici o a peu a la universitat! Usa el teu app per a registrar els teus viatges, acumularàs 2 cicles per cada quilòmetre amb bicicleta i podràs veure la teua posició en el Rànquing. També guanyaràs 4 cicles per cada quilòmetre caminant.

 

Si encara no eres usuari de Ciclogreen

  1. Registra't usant el teu email de la universitat.
  2. Descarrega l'app de Ciclogreen (Disponible en Android). Si tens un dispositiu iOS, descarrega el teu app favorita en la secció Connecta la teua app.
  3. ¡Veu amb bici o a peu a la universitat! Usa el teu app per a registrar els teus viatges, acumularàs 2 cicles per cada quilòmetre amb bicicleta i podràs veure la teua posició en el Rànquing. També guanyaràs 4 cicles per cada quilòmetre caminant. Canvia els teus cicles per descomptes en la secció Recompenses i si superes els Reptes participaràs en el sorteig dels regals anteriorment descrits.

 

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464