Saltar apartados

III Repte 2017-2018

Uneix-te al III Repte "Mou-te per la UA"

¡Porta't gratis un monitor FitBit ZIP pels teus Km més sostenibles!

Ha finalitzat el II Repte Mou-te per la UA en el qual hem premiat els vostres quilòmetres més sostenibles amb estupends regals. I hem superat totes les expectatives, recorrent entre tots més de 6000 km amb bicicleta i a peu a la universitat, o el que és igual; un viatge d'Alacant a Nova York!

I com tot esforç té la seua recompensa, ja tenim guanyador del II Repte Mou-te per la UA.

  • Guanyador II Repte Mou-te per la UA (Pack Wonderbox 100% Aventura): Áxel Vázquez

¡Enhorabona al guanyador! Un membre de Ciclogreen es posarà en contacte amb tu via mail amb els detalls del premi.

Però açò no acaba ací, ja pots unir-te al III Repte Mou-te per la UA en el qual podràs guanyar un fantàstic monitor tàctil FitBit ZIP si acumules 60 Cicles amb bicicleta o a peu abans del 22 de desembre. A més recorda que podràs canviar els teus Cicles per estupends regals en el catàleg de Recompenses de Ciclogreen.

Monitor FitBit ZIP

COM PARTICIPAR

Si ja eres usuari de Ciclogreen:

  1. Segueix utilitzant la teua app per a registrar els teus desplaçaments a la universitat. Si encara no ho has fet descarrega l'app de Ciclogreen(Disponible en Android). Si tens un dispositiu iOS, descarrega la teua app favorita en la secció Connecta la teua app.
  2. ¡Vine amb bici o a peu a la universitat! Usa la teua app per a registrar els teus viatges, acumularàs 2 cicles per cada quilòmetre amb bicicleta i podràs veure la teua posició en el Rànquing. També guanyaràs 4 cicles per cada quilòmetre caminant.

 

Si encara no eres usuari de Ciclogreen

  1. Registra't usant el teu email de la universitat.
  2. Descarrega l'app de Ciclogreen (Disponible en Android). Si tens un dispositiu iOS, descarrega la teua app favorita en la secció Connecta la teua app.
  3. ¡Vine amb bici o a peu a la universitat! Usa la teua app per a registrar els teus viatges, acumularàs 2 cicles per cada quilòmetre amb bicicleta i podràs veure la teua posició en el Rànquing. També guanyaràs 4 cicles per cada quilòmetre caminant. Canvia els teus cicles per descomptes en la secció Recompenses i si superes els Reptes participaràs en el sorteig dels regals anteriorment descrits.

 

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464