Saltar apartados

IV Repte 2017-2018

Vueven els  Reptes "Mou-te per la UA"

¡Porta't gratis una sessió de Spa per a dues persones pels teus Km més sostenibles!

Després de l'aturada pels exàmens, tornem amb el IV Repte Mou-te per la UA. Els teus quilòmetres sostenibles tenen premi en la Universitat d'Alacant. Registra't en el Repte Mou-te per la UA, mou-te amb bicicleta, a peu o en patins i podràs guanyar una fantàstica sessió de Spa i massatge per a dues persones, valorat en 50€! 

foto spa

Convida els teus amics a Ciclogreen i guanyaràs Cicles Extra!

 COM PARTICIPAR

 1. Si encara no eres usuari de Ciclogreen
 2. Si ja eres usuari de Ciclogreen

 

Si encara no eres usuari de Ciclogreen
 1. Registra't usant el teu email de la universitat.
 2. Descarrega l'app de Ciclogreen :
 3. ¡Vine amb bici o a peu a la universitat! Usa la teua app per a registrar els teus viatges, acumularàs 2 cicles per cada quilòmetre amb bicicleta i podràs veure la teua posició en el Rànquing. També guanyaràs 4 cicles per cada quilòmetre caminant.

  Acumula almenys 60 Cicles abans de l'11 de març i podràs portar-te un Pack Wonderbox Spa i massatge per a dos, valorat en 50€. A més podràs canviar els teus cicles per descomptes en la secció Recompenses.

 

Si ja eres usuari de Ciclogreen:
 1. Segueix utilitzant la teua app per a registrar els teus desplaçaments a la universitat. Si encara no ho has fet descarrega l'app de Ciclogreen:
 2. ¡Vine amb bici o a peu a la universitat! Usa la teua app per a registrar els teus viatges, acumularàs 2 cicles per cada quilòmetre amb bicicleta i podràs veure la teua posició en el Rànquing. També guanyaràs 4 cicles per cada quilòmetre caminant.

  Acumula almenys 60 Cicles abans de l'11 de març i podràs portar-te un Pack Wonderbox Spa i massatge per a dos, valorat en 50€.

 

 

 

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464