Saltar apartados

campana2014

 

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible (del 16 al 22 de setembre)

La Setmana de la Mobilitat Europea és la campanya més estesa en matèria de mobilitat sostenible en el món. Aquesta té lloc tots els anys del 16 al 22 de setembre. Enguany, amb el lema “Un carrer millor és la teua elecció”, s'enfoquen els efectes del transport sobre la qualitat de vida urbana, i com podem corregir el desequilibri entre l'espai donat als cotxes i el dau a ciclistes i vianants. L'objectiu de la campanya és promoure mesures sostenibles de transport i convidar a la gent a provar alternatives a l'ús del cotxe.

La setmana culmina amb el dia “¡de Ciutat sense el meu cotxe!”. Coincidint amb l'inici del curs acadèmic i la Setmana Europea de la Mobilitat, la Universitat d'Alacant, a través de l'Oficina EcoCampus del Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat i com a part del programa d'Universitat Saludable i del Pla de Mobilitat Sostenible de la UA, vol animar als membres de la comunitat universitària a acudir al campus amb bici el pròxim 22 de setembre, coincidint amb el dia "Ciutat sense el meu cotxe"

Enllaços d'interès:

  • Dia sense Cotxe en la UA 2014
  • Autocol·lega per a fomentar l'ús compartit del vehicle en els trajectes cap a i des de la Universitat, per part dels membres de la comunitat universitària (alumnes, PAS i PDI). Gràcies a la web del programa Autocol·lega podràs contactar amb persones que realitzen el mateix trajecte que tu i en horaris compatibles amb el teu. Tingues en compte que per cada persona que comparteix cotxe s'estalvien més de 1000 L de combustible a l'any de mitjana i l'emissió anual d'unes 2,5 Tn de CO2.
  • Transport públic (línies d'autobús, tren de rodalies-lanzader, bicicletes, TRAM). El transport públic, per viatger, ocupa 50 vegades menys espai i emet un 70% menys de CO2 que el vehicle privat
  • Guia temàtica de la Setmana Europea de la Mobilitat 2014

Cartel movilidad 2014                      Cartel movilidad 2014


Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464