Saltar apartados

campana2017

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible (del 16 al 22 de setembre)

La Setmana de la Mobilitat Europea té lloc tots els anys del 16 al 22 de setembre amb la finalitat de  sensibilitzar, tant als responsables polítics com als ciutadans, sobre les conseqüències negatives que té l'ús irracional del cotxe en la ciutat, tant per a la salut pública com per al medi ambient, i els beneficis de l'ús de maneres de transport més sostenibles com el transport públic, la bicicleta i els viatges a peu.  El tema triat enguany per la Comissió Europea està centrat en la mobilitat neta, compartida i intel·ligent i el lema és: Compartir et porta més lluny!
La setmana culmina amb el "Dia Europeu sense cotxes!”, que se celebra el dia 22 de setembre amb l'objectiu de deixar aparcat el vehicule particular i utilitzar maneres de desplaçament més sostenibles (transport públic, bicicleta, caminar...)

Uneix-te al Repte "Mou-te per la UA"

Porta't gratis un Pack Wonderbox pels teus Km més sostenibles!

Pack rural

Els teus quilòmetres saludables tenen premi en la Universitat d'Alacant. Registra't en el Repte UA, vine a la universitat amb bicicleta, a peu o en patins i podràs guanyar un cap de setmana rural per a dues persones, valorat en 50 €!

 COM PARTICIPAR

1- Registra't ací amb el teu correu de la universitat (si ja eres usuari de Ciclogreen, inicia sessió a través de l'enllaç)

 Registre repte UA

2- Descarrega l'app de Ciclogreen ací (Disponible en Android) i usa-la per a registrar els teus desplaçaments amb bici o a peu a la universitat.

Si tens un dispositiu iOS, descarrega la teua app favorita i en la Secció Connecta la teua app, associa-la al teu perfil de Ciclogreen i usa-la per a registrar els teus desplaçaments sostenibles a la universitat.

Acumularàs 2 Cicles per cada quilòmetre amb bici, corrent o en patins i 4 Cicles per cada quilòmetre caminant.

¡Segueix la teua evolució i la dels teus companys en el rànquing del Repte!

3- Acumula almenys 60 Cicles abans del 20 d'octubre i participaràs en el sorteig d'un Pack Wonderbox Desconnecta dos dies, valorat en 50 €.

Convida als teus companys a participar en el Repte, ¿quants quilòmetres sumarem entre tots? Només hi ha una forma de saber-ho

Reptes i premis al llarg del curs 2017-2018

#UAsostenible   Xarxes socials (campanya en xarxes socials)

Del 16 al 22 de setembre, puja les teues fotos a les xarxes socials mentre et desplaces de forma sostenible a la UA (amb bici, en transport públic, compartint cotxe, caminant...) i comparteix-les amb l'etiqueta #UAsostenible

Campaña #UAsostenible

A la UA amb bici

Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat 2017, la Brigada Ciclista de la Policia Local realitzarà l'itinerari Alacant - Universitat d'Alacant – Alacant, dimecres que ve 20 de setembre. Els horaris i recorreguts són els següents:
  • 7:30 h eixida de la Plaza Sèneca. Recorregut: Plaza Sèneca-Av. Dr. Ric-Av. Universitat- Universitat (Bosc Il·lustrat)
  • 15:15 h eixida del Bosc Il·lustrat. Recorregut: Universitat d'Alacant-Av. Universitat-Av. Dr. Rico- Plaza Sèneca.

 

Oficina Ecocampus


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400, ext. 2202

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464