Saltar apartados

OBJECTIUS

  • L'objectiu principal del Títol Expert en Càlcul d'Estructures amb CYPE és formar professionals amb coneixements avançats en càlcul d'estructures amb el programari CYPE completant i millorant el seu curriculum acadèmic i professional enfront del mercat laboral.
  • Conèixer els fonaments del càlcul d'estructures de formigó, estructures metàl·liques, fonamentacions i dels seus components així com la normativa a aplicar en cada cas.
  • Proporcionar als tècnics i calculistas d'estructures la informació necessària per a utilitzar l'entorn de treball i les eines del Programari CYPE per al càlcul d'estructures de formigó i metàl·liques, estudiant els procediments que han de seguir-se per al desenvolupament de projectes.
  • Conèixer l'exportació de resultats, llistats i plànols. Generació de la documentació gràfica que defineix el projecte, les memòries, els annexos i els plecs de condicions.
  • Aplicar els coneixements apresos a la realització d'un projecte, realitzant el càlcul complet de l'estructura real d'un edifici.

 

Expert en Càlcul d'Estructures amb CYPE


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464