La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
Vida en el campus

ESPORT

La Universitat d'Alacant està compromesa amb l'esport i amb la trasmissió de valors que hi són inherents, com també amb la formació de professionals , la investigació i la competició .

L'esport és una aposta estratègica de la Universitat d'Alacant, que disposa d'una completa dotació d'instal·lacions esportives (pavelló poliesportiu amb piscina coberta, gimnasos, esquaix, pistes a l'aire lliure, atletisme, esports de mar, bàsquet, hoquei, tennis, etc.)

Instal·lacions

Qualsevol persona pot fer ús de les nostres instal·lacions. El preu canvia en funció del col·lectiu al qual pertanga.

Abonaments

Si eres usuari habitual de les instal·lacions esportives, el Servei d'Esports et recomana:

Esport adaptat i inclusiu

La Universitat d'Alacant promou i facilita la pràctica, tant individual com col·lectiva, de l'esport adaptat i inclusiu.

Escola d'estiu

La Universitat d'Alacant organitza l'Escola d'Estiu amb l'objectiu de possibilitar la conciliació laboral i familiar de les persones que integren la comunitat universitària durant el període vacacional dels seus fills i filles.

Per a saber-ne més