La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes. Entenem que, si continues navegant, és perquè aproves aquests termes.

Universitat d'Alacant

Ir a contenido
Logo UA
Realizar búsqueda
MENU
ESPORTS UA
Vida en el campus

ESPORTS

La Universitat d'Alacant està compromesa amb l'esport i amb la trasmissió de valors que hi són inherents, com també amb la formació de professionals , la investigació i la competició .

L'esport és una aposta estratègica de la Universitat d'Alacant, que disposa d'una completa dotació d'instal·lacions esportives (pavelló poliesportiu amb piscina coberta, gimnasos, esquaix, pistes a l'aire lliure, atletisme, esports de mar, bàsquet, hoquei, tennis, etc.)

Abonament i instal·lacions

Si eres usuari habitual de les instal·lacions esportives, el Servei d'Esports et recomana:

Formació

L'alumnat de la Universitat d'Alacant que supere aquests cursos podrà incorporar-los al seu expedient acadèmic mitjançant una sol·licitud en la secretaria de la seua facultat, d'acord amb el que disposa la normativa aplicable.

Esport adaptat i inclusiu

La Universitat d'Alacant promou i facilita la pràctica, tant individual com col·lectiva, de l'esport adaptat i inclusiu.

Escola d'estiu

La Universitat d'Alacant organitza l'Escola d'Estiu amb l'objectiu de possibilitar la conciliació laboral i familiar de les persones que integren la comunitat universitària durant el període vacacional dels seus fills i filles.

Per a saber-ne més