Saltar apartados

Instal·lacions

Edificio FR

Observatori meteorològic amb registre continu en el P.N. L'observatori. Actualment consta d'una estació automàtica de registre de dades atmosfèriques. La seua gestió està supervisada pel Laboratori de Climatologia de l'I.O. de Geografia de la UA.

Estació de seguiment de la deposició humida i seca de partícules i gasos atmosfèrics. S'ha vingut duent a terme in des de 1999 com a part d'una xarxa de deposició de 10 punts distribuïda estratègicament a la Comunitat Valenciana. A tenor dels resultats obtinguts l'estació de mesura pot ser considerada com una estació de fons de contaminació atmosfèrica en un entorn Mediterrani. Actualment es troba com a estació de fons dins del projecte "seguiment de la contaminació atmosfèrica en un entorn Urbà-Industrial enfocat a la discriminació de fonts" finançat per la Generalitat Valenciana. L'estació compta amb un captador de deposició global i tres individus Pinus halepensis sobre els quals es realitzen els llavats de branques dels quals s'estima la deposició seca sobre la vegetació a més hi ha un masteler per a la ubicació de dosímetres de mesura de gasos situats en el viver que no requereixen subministrament elèctric.

Unitat de registre sísmic. El centre compta amb una unitat sísmica vimnculada al Consorci Provincial per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant, el Servícios d'Intrumentación Científica i Suport a la Investigació de la Universitat d'Alacant i al Departament Ciències de la Terra.

Laboratori. El centre compta amb unes instal·lacions de laboratori de suport a la investigació i a la docència de pràctiques en el Parc Natural.

Aula de seminaris. Aula amb capacitat per a 25 persones amb taules per a treball en grup i seminaris, exposicions, etc.

Aula

 

Estació Científica Font Roja Natura UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Estaci%C3%B3-Cient%C3%ADfica-Font-Roja-Natura-UA/329255640429535?sk=wall

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464