Saltar apartados

Normativa d'activitats docents

banner Centaurium
Abans d'utilitzar els recursos educatius i de formació de l'ECFRN-UA, el professor o professora responsable haurà de posar-se en contacte amb l'equip de coordinació i presentar una programació de les activitats.

Abans de programar activitats pràctiques en el Parc Natural del Carrascal de la Font Roja és convenient consultar la normativa específica del Pla Rector d'Ús i Gestió del parc, en els aspectes relatius a aquestes activitats educatives.

Normativa PRUG relativa a activitats educatives

El Parc Natural del Carrascal de la Font Roja disposa d'un Sistema de Gestió de la Qualitat aplicat a l'Ús Públic. L'objecte d'aquest sistema és garantir en tot moment el màxim gaudi dels visitants al seu pas pel Parc, així com la seua seguretat i correcta informació. Per aquest motiu, per a realitzar itineraris autoguiados pel Parc, en grups superiors a 15 persones, hauran de posar-se en contacte amb l'Equip de Promoció, Investigació i Treballs Tècnics, per a triar el dia de la visita, i posteriorment completar en tots els seus apartats el model de sol·licitud d'autorització, i remetre-ho, amb almenys una setmana d'antelació, a l'atenció del Director-Conservador, via fax al número 965 33 76 20, o per correu electrònic a la següent adreça: parc_fontroja@gva.es

Model de sol·licitud d'informació i autorització de visites

El dia de la seua visita haurà de passar pel Centre de Visitants per a arreplegar la pertinent autorització i una enquesta sobre el parc, que hauran de completar i lliurar en finalitzar l'activitat.

Entrada edificio

Estació Científica Font Roja Natura UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Estaci%C3%B3-Cient%C3%ADfica-Font-Roja-Natura-UA/329255640429535?sk=wall

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464