Saltar apartados

Objectius

banner auró

Els objectius de l'estació científica se centren en el desenvolupament i creació de tres línies de treball en investigació, docència i formació, i difusió de la investigació i suport a la gestió dels espais naturals:

Investigació

 • Recolzar les línies d'investigació pura i aplicada actuals dels Departaments, Instituts Universitaris i grups d'investigació que es desenvolupen en relació a l'entorn dels espais naturals protegits, àrees d'influència del Carrascal de la Font Roja i del Municipi d'Alcoi i territori comarcal circumdant.
 • Dinamitzar la creació de noves línies d'investigació de la UA d'acord amb les necessitats i prioritats de les entitats implicades en l'estudi, conservació i gestió dels espais naturals.
 • Promoure la inserció de l'Estació Científica en xarxes de seguiment científic, especialment en estudis a llarg termini, a diferents escales; autonòmica, nacional i internacional.


Docència i formació

 • Recolzar l'ús de Parc Natural i el seu entorn per al desenvolupament de les activitats docents desenvolupades per la UA, especialment d'activitats pràctiques, seminaris i cursos.
 • Estimular la creació d'una xarxa docent per a la realització d'activitats pràctiques.
 • Establir una línia de formació en matèria de gestió ambiental, especialment dirigida a la protecció del mitjà natural.


Divulgació i suport a la gestió d'espais naturals

 • Dinamitzar les activitats de divulgació en matèries científiques associades a la zona d'influència de l'espai natural, especialment les relatives a l'estudi, conservació, restauració i gestió dels sistemes naturals i humans.
 • Afavorir transferència de coneixement científic generat per la UA para la seua aplicació en gestió, conservació i millora dels sistemes naturals.
 • Participar en grups de treball relatius a l'aplicació del coneixement científic en la gestió dels sistemes naturals i en la seua conservació.

 

  Estació Científica Font Roja Natura UA


  Universitat d'Alacant
  Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)

  Tel: (+34) 96 590 3400

  Fax: (+34) 96 590 3464

  Facebook: https://www.facebook.com/pages/Estaci%C3%B3-Cient%C3%ADfica-Font-Roja-Natura-UA/329255640429535?sk=wall

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464