Saltar apartados

Presentació

banner boira

ANTECEDENTS

L'Estació Científica Font Roja Natura és l'aportació de la Universitat d'Alacant al centre Font Roja Natura, fruit del conveni signat per aquesta entitat amb la Consellería de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda, l'Ajuntament d'Alcoi i la Caixa Mediterrani, a més de la Universitat d'Alacant. L'acte inaugural es va realitzar a la fi de novembre de 2004, incloent la signatura del conveni que engega aquest projecte. Per part de la UA va signar el rector en funcions, Miguel Louis Cereceda.

D'altra banda, la Consellería de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda destina la seua aportació al centre mitjançant la instal·lació de les oficines del Parc i altres serveis, tal com queda reflectit en la RESOLUCIÓ de 7 de setembre de 2004, de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, per la qual s'accepta l'autorització de l'ús de determinats espais de l'antic hotel de la Font Roja, situat en la zona del Santuari del Parc Natural de la Font Roja, en el terme municipal d'Alcoi, per a ser destinat a l'adequació i engegada d'un centre d'interpretació, investigació i difusió dels valors ambientals del Parc Natural del Carrascar de la Font Roja.

Per la seua banda, la Caixa Mediterrani ofereix els serveis del centre CEMACAM Font Roja, destinat principalment a l'organització de cursos, seminaris, reunions i serveis d'educació i divulgació ambiental.

 

Estació Científica Font Roja Natura UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Estaci%C3%B3-Cient%C3%ADfica-Font-Roja-Natura-UA/329255640429535?sk=wall

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464