Saltar apartados

DISPOSICIONS ADDICIONALS

Primera. Del butlletí oficial

  1. La Universitat editarà un butlletí oficial de disposicions, almenys cada tres mesos, en el qual es publicaran els acords i les resolucions dels òrgans de govern, sense perjudici que siguen publicats, per mandat legal, en el Butlletí Oficial de l’Estat o en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
  2. La Universitat, periòdicament, portarà a terme una refosa de les seues disposicions, quan aquestes hagen sigut objecte de modificacions parcials o puntuals, i les publicarà de manera actualitzada en l’esmentat butlletí.

Segona. De l'escut, segell i bandera

  1. L'escut de la Universitat d'Alacant serà quarterat en creu, amb el primer quarter d'or amb quatre pals de gules, i el tercer amb un castell d'or, amb els seus homenatges, aclarit en gules i sostingut per una roca del seu color sobre un mar d'atzur agitat de plata, que són les armes de la província d'Alacant. El segon, en atzur amb una lluna creixent i set estreles, tres a la destra i quatre a l’esquerra de la lluna, i el quart, d'or amb una O majúscula i un feix de corda de plata, que són, bàsicament, les armes de l'antiga Universitat d'Oriola. Està timbrat de coronell obert amb cinc florons alternats amb quatre perles, corona primitiva dels antics regnes de la Corona d'Aragó. Tot voltat per una circular d'or amb la llegenda en relleu que diu: «Universitas Lucentina. Iter facite eius quae ascendit super occasum».
  2. El segell de la Universitat n’inclourà l'escut.
  3. La bandera de la Universitat d'Alacant tindrà com a base les mateixes proporcions i colors, blau i blanc, que la bandera de la ciutat d'Alacant i portarà al centre l'escut de la Universitat.

Estatut Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464