Saltar apartados

TÍTOL I. DE L'ESTRUCTURA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT. CAPÍTOL

De les escoles de doctorat

Article 27. Les escoles de doctorat

La Universitat d'Alacant podrà crear escoles de doctorat d'acord amb el que preveuen aquest Estatut, la normativa de la Generalitat i la legislació bàsica, amb la finalitat d'organitzar, dins del seu àmbit de gestió, els ensenyaments i activitats pròpies del doctorat i, si escau, ensenyaments oficials de màster universitari de contingut fonamentalment científic.

Article 28. Creació d'escoles de doctorat

Les escoles de doctorat podran ser creades individualment per la Universitat d'Alacant, conjuntament amb altres universitats o en col·laboració amb una o diverses universitats i altres organismes, centres, institucions i entitats amb activitats de R+D+i, públiques o privades, nacionals o estrangeres.

Article 29. Reglament de les escoles de doctorat

Les escoles de doctorat pròpies de la Universitat d'Alacant comptaran amb un reglament de règim intern que serà aprovat pel Consell de Govern. El reglament establirà, entre altres aspectes, els drets i deures de les doctorandes o doctorands, les tutores o tutors i les directores o directors de tesis, així com els aspectes relatius a la seua composició, estructura i funcionament.

Estatut Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464