Saltar apartados

TÍTOL V. DEL RÈGIM ECONÒMIC I FINANCER. CAPÍTOL I

Disposició general

Article 200. Autonomia econòmica i financera
  1. La Universitat d’Alacant disposa d’autonomia econòmica i financera en els termes establits per les lleis. En l’exercici d’aquesta activitat, la Universitat s’haurà de regir pel que estableixen aquest títol i la legislació general financera i pressupostària aplicable al sector públic.
  2. La Universitat, per al desenvolupament de les seues polítiques de finançament, s’haurà d’ajustar als models establits pels poders públics en l’exercici de les seues competències, que hauran de garantir els recursos necessaris per a un funcionament bàsic de qualitat.
  3. La Universitat tindrà els beneficis que la legislació atribuïsca a les fundacions beneficodocents. Les activitats de mecenatge a favor de la Universitat disposaran dels beneficis que els atribuïsca la legislació vigent. Els béns afectes al compliment dels fins de la Universitat, els actes que es facen per al desenvolupament d’aquests fins i els rendiments d’aquests es beneficiaran d’exempció tributària d’acord amb el que preveu la normativa vigent.

Estatut Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464