Saltar apartados

EURLE

 

En l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE), centre adscrit a la Universitat d'Alacant, s'imparteix i estudia el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. Es tracta d'un organisme autònom de l'Ajuntament d'Elda, la tutela acadèmica del qual coordina la Facultat de Dret.

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

13/10/2019
La Diputació d'Alacant convoca dues beques de formació i pràctiques per a graduats en Relacions Laborals

La Diputación de Alicante ha publicado las bases de la convocatòria de dues beques de formació i pràctiques per a 2020, dirigides a graduats/as de Relacions Laborals. Cadascuna d'elles es dotaran amb 800 euros bruts mensuals amb una durada de fins a sis mesos, prorrogables si escau en altres sis. Les persones becades desenvoluparan les pràctiques on designe la Diputació, en concordança amb l'àrea de Recursos Humans.

15/10/2019
La professora Diana Jareño ha representat a Sud-àfrica a la Universitat d'Alacant en la reunió final del projecte internacional Common Good First

La professora de Sociologia en l'EURLE Diana Jareño ha participat durant una setmana en les reunions finals de l'esdeveniment internacional Common Good First, que han tingut lloc a Ciutat del Cap (Sud-àfrica). La docent i investigadora ha sigut una de les dues representants de la Universitat d'Alacant, com a professora del departament de Sociologia I.

15/10/2019
El professor de l'EURLE José Ferrándiz Lozano va impartir la lliçó inaugural en l'obertura del curs de Majors Actius d'Elda

"La nova política és molt vella: el rastre clàssic dels comportaments actuals". El professor de Ciència Política de l'EURLE José Ferrándiz Lozano va impartir amb aquest títol la lliçó inaugural en l'acte oficial d'obertura del curs 2019-2020 de Majors Actius, organitzat per l'ajuntament d'Elda.

12/10/2019
L'assessoria "Albert y Gonzálvez" reconeguda per l'EURLE com a Empresa col·laboradora distingida

L'assessoria Albert y Gonzálvez SA ha rebut enguany el reconeixement de l'EURLE com a Empresa col·laboradora distingida. El diploma acreditatiu es va lliurar als socis durant l'acte de graduació i d'obertura del curs 2019-2020. La firma manté una llarga relació amb l'EURLE acollint alumnes en pràctiques i participant en equips de millora del Sistema de Garantia Interna de Qualitat.

11/10/2019
L'obertura del curs va acollir la graduació de l'última promoció i la lliçó inaugural de l'exrector Andrés Pedreño

L'acte d'obertura del curs 2019-2020 en l'EURLE, que va incloure la graduació de l'última promoció del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans i del Curs d'Expert universitari en Disseny Digital i Tecnologia del Calçat, va comptar amb la participació i assistència d'un concorregut públic universitari, representants socials i de centres educatius, així com de familiars de l'alumnat titulat.

30/09/2019
Fran Hernández Moreno, Premi Extraordinari de finalització de Carrera de l'última promoció

Francisco Manuel Hernández Moreno ha obtingut el Premi Extraordinari Fi de Carrera del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans de la promoció que ha finalitzat els estudis en l'EURLE en el curs 2018-2019. La Junta d'Escola va decidir aquesta distinció en haver acreditat el millor expedient. El Premi serà lliurat en l'acte d'obertura del curs 2019-2020 de l'1 d'octubre.

09/07/2017
El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

20/06/2019
Premis per a TFG, TFM i tesi doctoral que siguen base d'un projecte empresarial innovador.

La UA ha convocat tres premis per a TFG, TFM i tesi doctoral del curs 2018-2019. Per a optar a ells els treballs hauran de ser "base d'un projecte empresarial innovador, com una de les accions encaminades a promoure la creació d'empreses innovadores i sostenibles sorgides en la comunitat universitària". Les Bases estan disponibles en el BOUA (16-5-2019).

04/02/2019
Convocats els IV Premis de Recerca en Ciències Laborals per a TFG i TFM

Els estudiants o egressats en Graduat Social, Ciències del Treball, Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans i en tots aquells màsters universitaris oficials vinculats amb la matèria que hagen presentat el seu Treball de finalització de Grau o de finalització de Màster des de 2016 poden participar en la convocatòria dels IV Premis d'Investigació en Ciències Laborals

31/01/2019
El Consell de Govern de la UA aprova ampliar el programa d'estudis en innovació en calçat

L'excel·lent acolliment del curs d'Expert en noves tecnologies i control de la qualitat aplicable al sector del calçat el passat any, així com la demanda de formació en aquest camp, ha portat a ampliar l'oferta d'estudis de la UA a Elda, que inclourà també el curs d'Especialista en disseny i gestió de la innovació aplicable al sector del calçat i un Màster en disseny, noves tecnologies i gestió de la innovació en el sector del calçat.

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464