Saltar apartados

EURLE

 

En l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE), centre adscrit a la Universitat d'Alacant, s'imparteix i estudia el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. Es tracta d'un organisme autònom de l'Ajuntament d'Elda, la tutela acadèmica del qual coordina la Facultat de Dret.

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

13/05/2018
Publicades les puntuacions del test i la valoració de mèrits del procés de selecció de plaça interina de PAS

Ja estan publicades les puntuacions del test dels participants en el procés de selecció d'una plaça interina de PAS, així com la valoració de mèrits d'els qui han superat aquesta prova. Els acords del tribunal relatius a aquestes fases poden consultar-se en la secció Convocatòries de places.

21/04/2018
El dissenyador Hannibal Laguna pronunciarà la conferència inaugural del curs d'Expert universitari en Disseny Digital i Tecnologia en el Calçat

Hannibal Laguna és l'encarregat de pronunciar la conferència que inaugura el primer curs d'Expert universitari en Disseny Digital i Tecnologia en el Calzaso en el saló d'actes de l'EURLE el 23 d'abril, a les 19:00 h. Amb aquest acte, que comptarà també amb representants de la UA, INESCOP i ajuntament d'Elda, s'inicia l'únic títol d'aquestes característiques que imparteix una universitat pública espanyola.

15/03/2018
La seu de la UA a Elda organitza cursos d'anglès per al nivell B1: el termini d'inscripció finalitza el 20 de març

La Seu universitària d'Elda i el Centre Superior d'Idiomes de la Universitat d'Alacant organitzen cursos d'anglès del nivell B1 que s'impartiran els sabados del 24 de març al 23 de juny de 2018 (excepte festius), de 10.00 a 14.00 hores. El termini d'inscripció acaba el 20 de febrer. Si t'interessa, pots informa't en la seua pàgina web.

26/02/2018
Taller sobre Prevenció de Riscos Laborals el 7 de març

L'EURLE organitza un taller titulat "Prevenció de Riscos Laborals. ¿Què és i com s'aplica?. Una visió pràctica" el dimecres 7 de març en el saló d'actes del Centre Cívic d'Elda. El taller serà impartit per Mútua Universal de 17:00 a 19:30 h i està obert a alumnes, egressats i públic interessat.

01/02/2018
La UA implanta un curs d'Expert en Disseny Digital i Tecnologia en el Calçat amb la col·laboració d'INESCOP i l'EURLE. Oberts els terminis de preinscripció i matrícula

La Universitat d'Alacant, a través del departament de Dret Mercantil i Dret Processal, engega un curs semipresencial d'Expert en Disseny Digital i Tecnologia del Calçat en el qual col·labora INESCOP i l'EURLE. El termini de preinscripció és del 31 de gener al 20 de febrer, mentre que el de matrícula és de l'1 al 28 de febrer. El curs es desenvoluparà des d'abril a juliol, i les sessions presencials s'impartiran en l'EURLE i en l'aula informàtica d'INESCOP a Elda.

28/12/2017
Una de les notícies destacades en 2017 en l'EURLE: Áida Alarcón, Premi Extraordinari fi de carrera

L'obtenció i recollida del Premi Extraordinari fi de carrera, que va recaure en Áida Alarcón, ha sigut un dels moments destacats de l'EURLE durant l'any. L'exalumna, ja egressada com a graduada en Relacions Laborals i Recursos Humans, s'ha alçat amb aquest reconeixement ala creaditar el millor expedient acadèmic de la promoció que va finalitzar els seus estudis en el centre en el curs 2016-2017.

09/07/2017
El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

14/07/2017
"L'EURLE imparteix un grau universitari de caràcter molt pràctic que es pot estudiar a Elda"

El doctor i professor José Antonio González, coordinador d'Activitats de l'EURLE, va concedir recentment una entrevista al periòdic Valle de Elda, publicada el passat 30 de juny. "La mitjana d'empleabilidad d'aquesta carrera en l'EURLE és del 82 per cent, una mica més alta que la mitjana nacional, que està en el 77 per cent", va recordar, entre altres coses. Per si no la vas llegir llavors, te la reproduïm en aquesta web.

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464