Saltar apartados

EURLE

 

En l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE), centre adscrit a la Universitat d'Alacant, s'imparteix i estudia el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. Es tracta d'un organisme autònom de l'Ajuntament d'Elda, la tutela acadèmica del qual coordina la Facultat de Dret.

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

12/09/2019
Atenció! Es perllonga la suspensió de classes en l'EURLE al divendres 13 de setembre

El divendres 13 de setembre tampoc hi haurà activitat docent en a EURLE, per la qual cosa s'amplia la suspensió de classes un dia més. L'AEMET a la Comunitat Valenciana ha informat que es manté el risc de pluges i tempestes molt fortes i persistents durant el divendres i l'Ajuntament d'Elda ha emès un comunicat oficial mantenint durant el dia la suspensió de classes en els centres educatius de la ciutat.

11/09/2019
Se suspenen les classes en l'EURLE el 12 de setembre per l'alerta de tempestes i pluges torrencials

L'ajuntament d'Elda ha difós un comunicat oficial en el qual informa que, després de decretar-se el nivell roig d'avís per tempestes i pluges torrencials a l'interior de la província d'Alacant, a més del nivell groc de vent, s'ha acordat suspendre en la ciutat les classes del dijous 12 de setembre en els centres educatius.

04/09/2019
Entrem al setembre, però et recordem que segueix obert el termini de matrícula fins a esgotar les últimes places

Encara estàs a temps al setembre per a sol·licitar una de les últimes places del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans d'aquest curs. Baixa't els impresos des d'aquesta mateixa web i gestiona la matrícula en l'EURLE. Recorda que qualsevol dubte que tingues la pots consultar en la nostra Secretaria.  

04/09/2019
24 i 27 de setembre, últims dies per a sol·licitar l'avaluació extraordinària de finalització de Grau i el reconeixement de crèdits

Aquestes són les dates. Si vols presentar-te a la convocatòria extraordinària per a finalitzar el Grau o has de sol·licitar reconeixement de crèdits per a convalidar assignatures, et recordem que els terminis s'han obert el 4 de setembre i finalitzen respectivament el 24 i el 27 d'aquest mateix mes. ¡Que no se't passe! Informa't en Secretaria.

09/07/2017
El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

17/07/2019
Organitza't l'agenda del pròxim curs: ja pots consultar el calendari docent, els horaris de classe, les dates dels exàmens

¿Estaves esperant els horaris de classe per a organitzar-te el curs 2019-2020? Doncs ja ho tens tot en aquesta web, al costat del calendari academico i les dates dels exàmens de gener, juny i juliol. veu a les seccions d'Horaris d Hoiraris de classe, tutories, calendari i Exàmens i proves (dates) per a programar-te.

20/06/2019
Premis per a TFG, TFM i tesi doctoral que siguen base d'un projecte empresarial innovador.

La UA ha convocat tres premis per a TFG, TFM i tesi doctoral del curs 2018-2019. Per a optar a ells els treballs hauran de ser "base d'un projecte empresarial innovador, com una de les accions encaminades a promoure la creació d'empreses innovadores i sostenibles sorgides en la comunitat universitària". Les Bases estan disponibles en el BOUA (16-5-2019).

09/05/2019
El professor Joaquín Herrero obté un dels premis extraordinaris de Master de la UMH

El professor i doctor Joaquín Herrero Carbonell, que imparteix en l'EURLE l'assignatura de Salut Laboral, ha obtingut recentment el Premi Extraordinari en el Master universitari en Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat Miguel Hernández, finalitzat en el curs 2017-2018.

04/02/2019
Convocats els IV Premis de Recerca en Ciències Laborals per a TFG i TFM

Els estudiants o egressats en Graduat Social, Ciències del Treball, Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans i en tots aquells màsters universitaris oficials vinculats amb la matèria que hagen presentat el seu Treball de finalització de Grau o de finalització de Màster des de 2016 poden participar en la convocatòria dels IV Premis d'Investigació en Ciències Laborals

31/01/2019
El Consell de Govern de la UA aprova ampliar el programa d'estudis en innovació en calçat

L'excel·lent acolliment del curs d'Expert en noves tecnologies i control de la qualitat aplicable al sector del calçat el passat any, així com la demanda de formació en aquest camp, ha portat a ampliar l'oferta d'estudis de la UA a Elda, que inclourà també el curs d'Especialista en disseny i gestió de la innovació aplicable al sector del calçat i un Màster en disseny, noves tecnologies i gestió de la innovació en el sector del calçat.

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464