Saltar apartados

EURLE

 

En l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE), centre adscrit a la Universitat d'Alacant, s'imparteix i estudia el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. Es tracta d'un organisme autònom de l'Ajuntament d'Elda, la tutela acadèmica del qual coordina la Facultat de Dret.

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

31/07/2017
Tornem al setembre per a seguir amb el període de matrícula i començar el curs!

Si encara no has gestionat la teua matrícula, no et preocupes: al setembre tornem i hi haurà temps. Però, açò sí, només fins a esgotar places. La secretaria de l'EURLE es pren vacances a l'agost. I després tornarem amb noves forces per a començar el curs 2017-18. Entretant, et recordem que en la nostra web trobaràs tota la informació que necessites sobre el Grau, horaris, guies docents… ¡Bon estiu!

31/07/2017
El professor Eloy Valero obté el grau de Doctor amb una tesi sobre la Policia Local d'Elda

El professor Eloy Valero Sánchez ha obtingut el grau de Doctor després de la defensa de la seua tesi doctoral “Salut ocupacional en la policia local d'Elda”, realitzada en el departament de Psicologia de la Salut de la UMH i presentada a Elx el passat 29 de juliol. Dirigida pels professors Ángel Solanes, Elena Miró i Beatriz Martín del Riu, la tesi ha rebut la qualificació d'excel·lent “cum laude”. La recerca conté un estudi estadístic de les conseqüències psicològiques derivades del treball de la policia local eldense.

09/07/2017
El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

09/07/2017
Comença el termini de matrícula per al curs 2017-18: l'EURLE ofereix 50 places per a primer curs

¿Estàs entre els quals han decidit estudiar el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans en l'EURLE? ¡Benvingut! ¡Bienvenida! Des del 10 de juliol pots tramitar la teua matrícula per al curs 2017-2018 en el nostre centre. Els estudiants de selectivitat amb plaça assignada per aº 1 (hi ha un total de 50), així com els qui aneu a realitzar altres cursos, podeu arreplegar els impresos en Secretaria per a presentar-los en el mes de juliol. Per a saber què documents has de presentar i quin procediment has de seguir, entra en la pàgina Matrícula per a curs 2017-2018.

14/07/2017
"L'EURLE imparteix un grau universitari de caràcter molt pràctic que es pot estudiar a Elda"

El doctor i professor José Antonio González, coordinador d'Activitats de l'EURLE, va concedir recentment una entrevista al periòdic Valle de Elda, publicada el passat 30 de juny. "La mitjana d'empleabilidad d'aquesta carrera en l'EURLE és del 82 per cent, una mica més alta que la mitjana nacional, que està en el 77 per cent", va recordar, entre altres coses. Per si no la vas llegir llavors, te la reproduïm en aquesta web.

10/07/2017
Ja pots consultar el calendari acadèmic del curs 2017-18, els horaris de classe i els dies d'exàmens. Perquè pugues programar els teus estudis

Programa't els teus estudis amb antelació, en l'EURLE t'ho posem fàcil. Ja pots consultar en aquesta web les dates que més t'interessen per al curs 2017-2018: el calendari acadèmic amb el període lectiu i les vacances, l'horari de les classes i els dies dels exàmens finals de cada quadrimestre, així com els de la convocatòria de juliol.

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464