Saltar apartados

EURLE

 

En l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE), centre adscrit a la Universitat d'Alacant, s'imparteix i estudia el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. Es tracta d'un organisme autònom de l'Ajuntament d'Elda, la tutela acadèmica del qual coordina la Facultat de Dret.

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

01/02/2018
La UA implanta un curs d'Expert en Disseny Digital i Tecnologia en el Calçat amb la col·laboració d'INESCOP i l'EURLE. Oberts els terminis de preinscripció i matrícula

La Universitat d'Alacant, a través del departament de Dret Mercantil i Dret Processal, engega un curs semipresencial d'Expert en Disseny Digital i Tecnologia del Calçat en el qual col·labora INESCOP i l'EURLE. El termini de preinscripció és del 31 de gener al 20 de febrer, mentre que el de matrícula és de l'1 al 28 de febrer. El curs es desenvoluparà des d'abril a juliol, i les sessions presencials s'impartiran en l'EURLE i en l'aula informàtica d'INESCOP a Elda.

01/02/2018
Publicades les puntuacions definitives per a les places de professor/a d'Estadística i de Prevenció de Riscos Laborals

Les puntuacions definitives dels aspirants admesos als concursos de professors associats d'Estadística i Prevenció de Riscos Laborals poden consultar-se en la secció Convocatòria de places.

28/12/2017
Una de les notícies destacades en 2017 en l'EURLE: Áida Alarcón, Premi Extraordinari fi de carrera

L'obtenció i recollida del Premi Extraordinari fi de carrera, que va recaure en Áida Alarcón, ha sigut un dels moments destacats de l'EURLE durant l'any. L'exalumna, ja egressada com a graduada en Relacions Laborals i Recursos Humans, s'ha alçat amb aquest reconeixement ala creaditar el millor expedient acadèmic de la promoció que va finalitzar els seus estudis en el centre en el curs 2016-2017.

24/10/2017
Publicades les llistes d'admesos i exclosos en la convocatòria de plaça d'admistrativo

Amb data 23 de octubre de 2017 ha quedat publicada la llista d'aspirants admesos i exclosos que concorren a la convocatòria de plaça d'administratiu de personal PAS. La Resolució de gerència, així com tot el procés, pot consultar-se en la secció Convocatòria de places d'aquesta pàgina web. 

09/07/2017
El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

14/07/2017
"L'EURLE imparteix un grau universitari de caràcter molt pràctic que es pot estudiar a Elda"

El doctor i professor José Antonio González, coordinador d'Activitats de l'EURLE, va concedir recentment una entrevista al periòdic Valle de Elda, publicada el passat 30 de juny. "La mitjana d'empleabilidad d'aquesta carrera en l'EURLE és del 82 per cent, una mica més alta que la mitjana nacional, que està en el 77 per cent", va recordar, entre altres coses. Per si no la vas llegir llavors, te la reproduïm en aquesta web.

31/07/2017
El professor Eloy Valero obté el grau de Doctor amb una tesi sobre la Policia Local d'Elda

El professor Eloy Valero Sánchez ha obtingut el grau de Doctor després de la defensa de la seua tesi doctoral “Salut ocupacional en la policia local d'Elda”, realitzada en el departament de Psicologia de la Salut de la UMH i presentada a Elx el passat 29 de juliol. Dirigida pels professors Ángel Solanes, Elena Miró i Beatriz Martín del Riu, la tesi ha rebut la qualificació d'excel·lent “cum laude”. La recerca conté un estudi estadístic de les conseqüències psicològiques derivades del treball de la policia local eldense.

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464