Saltar apartados

EURLE

 

En l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE), centre adscrit a la Universitat d'Alacant, s'imparteix i estudia el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. Es tracta d'un organisme autònom de l'Ajuntament d'Elda, la tutela acadèmica del qual coordina la Facultat de Dret.

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

09/05/2019
El professor Joaquín Herrero obté un dels premis extraordinaris de Master de la UMH

El professor i doctor Joaquín Herrero Carbonell, que imparteix en l'EURLE l'assignatura de Salut Laboral, ha obtingut recentment el Premi Extraordinari en el Master universitari en Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat Miguel Hernández, finalitzat en el curs 2017-2018.

23/03/2019
Jornada sobre la gestió de persones en l'empresa el 4 d'abril

L'EURLE celebra una Jornada de especialización de gestión de personas el 4 d'abril. Cinc ponents parlaran sobre la selecció de persones, els costos, competències i fielización del talent, i sobre la importacia de la motivació en una trobada que té per objectiu endinsar-se en l'àrea dels Recursos Humans. La sessió tindrà lloc de 17:30 a 20:15 h.

27/02/2019
Conferència inaugural del Master en Disseny, Noves Tecnologies i Gestió de la Innovació en el sector del Calçat de la UA

José Alfredo Flores, director general d'operacions de Stuart Weitzman, és el conferenciant inaugural del Master universitari en Disseny, Noves Tecnologies i Gestió de la Innovació en el sector del Calçat de la Universitat d'Alacant, que s'imparteix en l'EURLE i INESCOP. L'acte d'obertura i presentació és el dijous 28 de febrer en el Museu del Calçat (18:30 h).

04/02/2019
Convocats els IV Premis de Recerca en Ciències Laborals per a TFG i TFM

Els estudiants o egressats en Graduat Social, Ciències del Treball, Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans i en tots aquells màsters universitaris oficials vinculats amb la matèria que hagen presentat el seu Treball de finalització de Grau o de finalització de Màster des de 2016 poden participar en la convocatòria dels IV Premis d'Investigació en Ciències Laborals

31/01/2019
El Consell de Govern de la UA aprova ampliar el programa d'estudis en innovació en calçat

L'excel·lent acolliment del curs d'Expert en noves tecnologies i control de la qualitat aplicable al sector del calçat el passat any, així com la demanda de formació en aquest camp, ha portat a ampliar l'oferta d'estudis de la UA a Elda, que inclourà també el curs d'Especialista en disseny i gestió de la innovació aplicable al sector del calçat i un Màster en disseny, noves tecnologies i gestió de la innovació en el sector del calçat.

29/01/2019
Curs d'italià de nivell B1 en l'EURLE: el termini d'inscripció finalitza el 31 de gener

Un any més s'inicia el curs d'italià (nivell B1) en l'EURLE, gràcies a la col·laboració del Centre Superior d'Idiomes de la Universitat d'Alacant. El curs consta de 100 hores lectives i es realitzarà els dissabtes de 9:00 a 14:00 hores a partir del 2 de febrer. El termini d'inscripció conclou el 31 de gener de 2019. 

18/12/2018
La professora Diana Jareño obté el Premi Extraordinari de doctorat en Sociologia

La professora Diana Jareño, membre de la Junta de Direcció de l'EURLE on imparteix les assignatures de Sociologia i Sistemes de Relacions Laborals, ha obtingut el Premi Extraordinari de Doctorat en Sociologia en la Universitat d'Alacant. La seua tesi doctoral “Famílies en transició: estudi sociològic de les famílies adoptives internacionals en la província d'Alacant”, presentada en 2014, ja va ser qualificada amb Esment Internacional.

12/11/2018
Conferència sobre els processos de selecció en el món digital

Isabel Iglesias Álvarez impartirà una conferència titulada “Els processos de selecció en el món digital” en l'aula de segon curs de l'EURLE. L'acte s'ha programat per al 27 de novembre de 2018 a les 18:00 h. La ponent és experta en xarxes socials i gestió de persones.

09/07/2017
El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464