Saltar apartados

EURLE

 

Informació 965 399 511

En l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE), centre adscrit a la Universitat d'Alacant, s'imparteix i estudia el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. Es tracta d'un organisme autònom de l'Ajuntament d'Elda, la tutela acadèmica del qual coordina la Facultat de Dret. Descarrega el fullet ací

  

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

21/07/2021
El professor José Ferrándiz Lozano pren possessió com a Degà del Col·legi de Politología i Sociologia de la Comunitat Valenciana

El profesor José Ferrandiz Lozano, que imparte Ciencia Política en la Escuela universitaria de Relaciones Laborales de Elda (Universidad de Alicante), ha tomado posesión de su nuevo cargo como Decano del Colegio oficial de Politología y Sociología de la Comunidad Valenciana. La Junta de Gobierno consta de diez profesionales de las provincias de Valencia, Alicante y Castellón.

19/07/2021
Va arribar el moment clau! Obert el termini de matrícula fins a esgotar places

Des del 20 de juliol pots tramitar la teua matrícula 2021-22 en l'EURLE per al Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans de la UA. Cursar els teus estudis en aquest centre té molts avantatges, i la de l'ocupabilitat és la principal. La taxa del 90 per cent d'ocupació l'any següent a la titulació situa al nostre centre amb índexs superiors a la mitjana nacional i de la Comunitat Valenciana.

14/07/2021
Eliminació del requisit lingüístic de nivell B1 per a l'avaluació del TFG en el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans

L'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i l'Acreditació (ANECA) ha aprovat, a petició de la Universitat d'Alacant, l'eliminació del requisit lingüístic de nivell B1 per a l'avaluació del TFG en diversos graus de la Facultat de Dret, entre ells el de Relacions Laborals i Recursos Humans.

23/06/2021
50 places per a un Grau amb ocupabilitat

És el moment de triar. Fins al 9 de juliol està obert el termini de preinscripció per al curs 2021-2022 en l'EURLE, amb 50 places de nou ingrés per a estudiar el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, un títol de la Universitat d'Alacant (UA) que pot cursar-se a Elda en un dels centres que major taxa d'ocupació té entre els seus titulats.

20/06/2021
L'EURLE s'adhereix al Centenari de l'escriptor i mestre Rafael Azuar

El centenari del naixement de Rafael Azuar (Elx 1921 - Alacant 2002), escriptor i mestre, compta amb l'adhesió de l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda, després d'aprovar-ho la Junta de Direcció. Amb això l'EURLE s'uneix al ja ampli nombre d'entitats socioculturals, institucions, biblioteques públiques, centres educatius i grups culturals de la Comunitat Valenciana que participen en l'esdeveniment.

03/06/2021
La professora Diana Jareño, nova presidenta de l'Associació Valenciana de Sociologia

La doctora Diana Jareño Ruiz, profesora de la Escuela universitaria de Relaciones Laborales de Elda y miembro de su Junta de Dirección como coordinadora de Actividades, es desde este año la nueva presidenta de la Asociación Valenciana de Sociología. Diana Jareño es también docente del departamento Sociología I de la Universidad de Alicante, donde imparte asignaturas en los Grados de Criminología y Sociología.

02/06/2021
Trobada amb la Rectora de la Universitat d'Alacant

La rectora de la UA, Amparo Navarro Faure, va rebre a membres de la Junta de Direcció de l'EURLE i representant de l'ajuntament d'Elda per a conèixer aspectes del desenvolupament del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans en el centre i potenciar futures iniciatives davant els nous reptes de la formació universitària.

03/05/2021
L'EURLE participa en el projecte de ciutat sostenible d'Elda amb la seua adhesió al pla estratègic de l'Agenda 2030

L'EURLE és una de les entitats educatives que col·laborarà en el pla estratègic de l'Agenda 2030 de l'ajuntament d'Elda, presentat recentment en el Teatre Castelar. El centre universitari ja estudia els aspectes en els quals actuarà per a la seua contribució amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats en la citada Agenda. 

23/02/2021
Francisco Vidal, Premi Extraordinari Fi de Carrera de la promoció de 2020

Francisco Vidal Pérez, que va finalitzar el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans en l'anterior curs, ha obtingut el Premi Extraordinari Fi de Carrera en acreditar el millor expedient acadèmic de la seua promoció en l'EURLE. El lliurament tindrà lloc en un acte virtual el 25 de febrer (16.30 h) al qual podrà asisitirse a través de Meet en https://meet.google.com/agu-zzqd-gkk

19/02/2021
El professor José Ángel Camisón, nou director de l'EURLE

El doctor José Ángel Camisón Yagüe, professor de Dret Constitucional de la Facultat de Dret en la Universitat d'Alacant, és el nou director de l'EURLE després del seu nomenament per part de la rectora Amparo Navarro. Camisón Yagüe substitueix en el càrrec a la doctora Pilar Íñiguez, al capdavant del centre durant els últims vuit anys.

09/07/2017
El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464