Saltar apartados

EURLE

 

En l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE), centre adscrit a la Universitat d'Alacant, s'imparteix i estudia el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. Es tracta d'un organisme autònom de l'Ajuntament d'Elda, la tutela acadèmica del qual coordina la Facultat de Dret.

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

14/07/2018
Comença el termini de matrícula per al curs 2018-2019

Desde el 16 al 31 de julio y luego desde el 1 de septiembre al 1 de octubre podrás formalizar tu matrícula hasta cubrir plazas. No olvides informarte que tienes en esta web toda la información sobre el Grado de Relaciones Laborales y Recursos Humanos que se imparte en la EURLE. Y que para consultar cualquier duda puedes dirigirte a Secretaría.

14/07/2018
Ja pots consultar el calendari acadèmic del curs 2018-19, els horaris de classe i els dies d'exàmens. Perquè pugues programar els teus estudis

Programa't els teus estudis amb antelació, en l'EURLE t'ho posem fàcil. Ja pots consultar en aquesta web les dates que més t'interessen per al curs 2017-2018: el calendari acadèmic amb el període lectiu i les vacances, l'horari de les classes i els dies dels exàmens finals de cada quadrimestre, així com els de la convocatòria de juliol.

09/07/2017
El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

11/06/2018
Obert el termini de preinscripció per al curs 2018-19: l'EURLE ofereix 50 places

¿Has pensat estudiar el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans? Et recordem que l'EURLE convoca 50 places per al pròxim curs. El termini de preinscripció està obert des de l'11 de juny. Consulta tot el que necessites saber ara per a sol·licitar plaça: el procediment, els terminis… I pots informar-te també en el telèfon 96539951 del nostre centre, les dades del qual de contacte i horaris tens en la secció Localització i Secretaria 

19/06/2018
Curs d'estiu en la UA sobre "Acoso i relacions laborals: perspectiva social i jurídica"

La UA organitza un interessant curs d'estiu titulat Assetjament i relacions laborals: perspectiva social i jurídica del 2 al 5 de juliol, en el qual participen ponents de prestigi del Tribunal Suprem, Fiscalia, Sindic de Greuges, patronal CEPYME i sindicats CCOO i UGT. Dirigit pel professor David Montoya, les seues sessions tindran lloc al matí en la Sala de Judicis de la Facultat de Dret i es reconeixeran 1,5 crèdits.

05/06/2018
Convocatòria de plaça de PAS: publicada la resolució de revisió de notes i les puntuacions finals

Les puntuacions finals del procés de selecció d'una plaça interina de PAS estan publicades en la secció Convocatories de places, una vegada finalitzada la sessió de revisió de notes sol·licitada per vàries persones aspirants i subscrita la resolució del Tribunal.

21/04/2018
El dissenyador Hannibal Laguna pronunciarà la conferència inaugural del curs d'Expert universitari en Disseny Digital i Tecnologia en el Calçat

Hannibal Laguna és l'encarregat de pronunciar la conferència que inaugura el primer curs d'Expert universitari en Disseny Digital i Tecnologia en el Calzaso en el saló d'actes de l'EURLE el 23 d'abril, a les 19:00 h. Amb aquest acte, que comptarà també amb representants de la UA, INESCOP i ajuntament d'Elda, s'inicia l'únic títol d'aquestes característiques que imparteix una universitat pública espanyola.

15/03/2018
La seu de la UA a Elda organitza cursos d'anglès per al nivell B1: el termini d'inscripció finalitza el 20 de març

La Seu universitària d'Elda i el Centre Superior d'Idiomes de la Universitat d'Alacant organitzen cursos d'anglès del nivell B1 que s'impartiran els sabados del 24 de març al 23 de juny de 2018 (excepte festius), de 10.00 a 14.00 hores. El termini d'inscripció acaba el 20 de febrer. Si t'interessa, pots informa't en la seua pàgina web.

26/02/2018
Taller sobre Prevenció de Riscos Laborals el 7 de març

L'EURLE organitza un taller titulat "Prevenció de Riscos Laborals. ¿Què és i com s'aplica?. Una visió pràctica" el dimecres 7 de març en el saló d'actes del Centre Cívic d'Elda. El taller serà impartit per Mútua Universal de 17:00 a 19:30 h i està obert a alumnes, egressats i públic interessat.

01/02/2018
La UA implanta un curs d'Expert en Disseny Digital i Tecnologia en el Calçat amb la col·laboració d'INESCOP i l'EURLE. Oberts els terminis de preinscripció i matrícula

La Universitat d'Alacant, a través del departament de Dret Mercantil i Dret Processal, engega un curs semipresencial d'Expert en Disseny Digital i Tecnologia del Calçat en el qual col·labora INESCOP i l'EURLE. El termini de preinscripció és del 31 de gener al 20 de febrer, mentre que el de matrícula és de l'1 al 28 de febrer. El curs es desenvoluparà des d'abril a juliol, i les sessions presencials s'impartiran en l'EURLE i en l'aula informàtica d'INESCOP a Elda.

14/07/2017
"L'EURLE imparteix un grau universitari de caràcter molt pràctic que es pot estudiar a Elda"

El doctor i professor José Antonio González, coordinador d'Activitats de l'EURLE, va concedir recentment una entrevista al periòdic Valle de Elda, publicada el passat 30 de juny. "La mitjana d'empleabilidad d'aquesta carrera en l'EURLE és del 82 per cent, una mica més alta que la mitjana nacional, que està en el 77 per cent", va recordar, entre altres coses. Per si no la vas llegir llavors, te la reproduïm en aquesta web.

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464