Saltar apartados

EURLE

 

En l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE), centre adscrit a la Universitat d'Alacant, s'imparteix i estudia el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. Es tracta d'un organisme autònom de l'Ajuntament d'Elda, la tutela acadèmica del qual coordina la Facultat de Dret.

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

18/12/2018
La professora Diana Jareño obté el Premi Extraordinari de doctorat en Sociologia

La professora Diana Jareño, membre de la Junta de Direcció de l'EURLE on imparteix les assignatures de Sociologia i Sistemes de Relacions Laborals, ha obtingut el Premi Extraordinari de Doctorat en Sociologia en la Universitat d'Alacant. La seua tesi doctoral “Famílies en transició: estudi sociològic de les famílies adoptives internacionals en la província d'Alacant”, presentada en 2014, ja va ser qualificada amb Esment Internacional.

12/11/2018
Conferència sobre els processos de selecció en el món digital

Isabel Iglesias Álvarez impartirà una conferència titulada “Els processos de selecció en el món digital” en l'aula de segon curs de l'EURLE. L'acte s'ha programat per al 27 de novembre de 2018 a les 18:00 h. La ponent és experta en xarxes socials i gestió de persones.

19/09/2018
20 de setembre: obertura del curs 2018-19 i graduació dels titulats

Nos preparamos para vivir una jornada de fiesta. El jueves 18 de septiembre celebramos el acto de apertura del curso académico 2018-2019 y la graduación de la última promoción del Grado de Relaciones Laborales y Recursos Humanos en la EURLE y del título de Experto universitario en Diseño Digital y Tecnología del Calzado de la Universidad de Alicante. El acto comenzará a las 18:30 horas.

19/09/2018
Convocatòria extraordinària d'exàmens i TFG per al mes d'octubre

S'han publicat les dates de la convocatòria extraordinària d'exàmens i presentació de TFG d'octubre, a la qual podrà presentar-se l'alumnat matriculat en aquestes proves per a finalitzar el Grau. Es recorda que la Guia docent vàlida és la del curs passat.

09/07/2017
El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

06/09/2018
18 i 25 de setembre, últims dies per a sol·licitar l'avaluació extraordinària de finalització de Grau i el reconeixement de crèdits

Aquestes són les dates. Si vols presentar-te a la convocatòria extraordinària per a finalitzar el Grau o has de sol·licitar reconeixement de crèdits per a convalidar assignatures, et recordem que els terminis segueixen oberts i finalitzen enguany el 18 i el 25 de setembre respectivament. ¡Que no se't passe! Informa't en Secretaria.

14/07/2018
Comença el termini de matrícula per al curs 2018-2019

Desde el 16 al 31 de julio y luego desde el 1 de septiembre al 2 de octubre podrás formalizar tu matrícula hasta cubrir plazas. No olvides informarte que tienes en esta web toda la información sobre el Grado de Relaciones Laborales y Recursos Humanos que se imparte en la EURLE. Y que para consultar cualquier duda puedes dirigirte a Secretaría.

21/04/2018
El dissenyador Hannibal Laguna pronunciarà la conferència inaugural del curs d'Expert universitari en Disseny Digital i Tecnologia en el Calçat

Hannibal Laguna és l'encarregat de pronunciar la conferència que inaugura el primer curs d'Expert universitari en Disseny Digital i Tecnologia en el Calzaso en el saló d'actes de l'EURLE el 23 d'abril, a les 19:00 h. Amb aquest acte, que comptarà també amb representants de la UA, INESCOP i ajuntament d'Elda, s'inicia l'únic títol d'aquestes característiques que imparteix una universitat pública espanyola.

15/03/2018
La seu de la UA a Elda organitza cursos d'anglès per al nivell B1: el termini d'inscripció finalitza el 20 de març

La Seu universitària d'Elda i el Centre Superior d'Idiomes de la Universitat d'Alacant organitzen cursos d'anglès del nivell B1 que s'impartiran els sabados del 24 de març al 23 de juny de 2018 (excepte festius), de 10.00 a 14.00 hores. El termini d'inscripció acaba el 20 de febrer. Si t'interessa, pots informa't en la seua pàgina web.

01/02/2018
La UA implanta un curs d'Expert en Disseny Digital i Tecnologia en el Calçat amb la col·laboració d'INESCOP i l'EURLE. Oberts els terminis de preinscripció i matrícula

La Universitat d'Alacant, a través del departament de Dret Mercantil i Dret Processal, engega un curs semipresencial d'Expert en Disseny Digital i Tecnologia del Calçat en el qual col·labora INESCOP i l'EURLE. El termini de preinscripció és del 31 de gener al 20 de febrer, mentre que el de matrícula és de l'1 al 28 de febrer. El curs es desenvoluparà des d'abril a juliol, i les sessions presencials s'impartiran en l'EURLE i en l'aula informàtica d'INESCOP a Elda.

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464