Saltar apartados

Altres tramitacions

 

  • Reconeixement de crèdits

El reconeixement de crèdits per al curs 2021-2022 ha de sol·licitar-se del 6 al 30 de setembre de 2021. Per a presentar la sol·licitud cal dirigir-se a Secretaria, facilitant complet i signat el següent imprès:

> Imprès de Sol·licitud de reconeixement de crèdits, curs 2021-2022

 

  • Avaluació extraordinària per a finalitzar els estudis oficials de Grau

L'alumnat que desitge concórrer a l'avaluació extraordinària per a finalitzar els estudis de Grau ha de sol·licitar-ho des del 2 al 15 de setembre de 2021. Per a presentar la sol·licitud cal dirigir-se a Secretaria, facilitant complet i signat el següent imprès:

> Imprès de Sol·licitud d'avaluació extraordinària, curs 2021-2022

La normativa actual permet optar a exàmens de finalització de Grau quan resten com a màxim dues assignatures i el Treball de finalització de Grau.

 

  • Sol·licitud electróncia del títol de Grau

Els alumnes i alumnes de l'EURLE poden sol·licitar el seu títol de Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans a través del campus virtual UA Cloud, opció i-Administració.

La UA té editada una pàgina en el seu web on s'informa sobre el procediment a seguir, així com un manual:

És important que les dades personals estiguen correctes en la sol·licitud (accents, nom i cognoms complets, dades pròpies i de finalització d'estudis). En el cas d'ue hi hagués algun error o correcció per a fer cal posar-se en contacte amb la Secretaria del centre per a esmenar-ho.

 

  • Termini per a la incorporació a l'expedient dels crèdits de lliure elecció en la Diplomatura extinta de Relacions Laborals

Els alumnes i alumnes de l'antiga titulació de Diplomat en Relacions Laborals podran incorporar al seu expedient els crèdits de lliure elecció que hagen obtingut per cursos, títols i activitats acadèmiques fins al 31 de juliol de 2016. Informació en Secretaria

 

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464