Saltar apartados

EURLE - Notícies publicades en Juliol, 2014

2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juliol, 2014
 • Dijous, 31
 • 2014-2015 Matricula terminis quadrada

  Els alumnes de l'EURLE podran fraccionar la seua matrícula en quatre terminis

  Els alumnes de l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda podran fraccionar en quatre terminis el pagament de la seua matrícula del pròxim curs 2014-2015, després d'aprovar-ho l'Ajuntament. Així ho ha fet públic l'alcaldessa Adela Pedrosa, presidenta del Consell Rector del centre universitari. El fraccionament es realitzarà entre octubre i abril. Les taxes, d'altra banda, no han patit variació i són les mateixes que en el curs passat.

 • Dijous, 24
 • Bandera UE

  Oberta la convocatòria de Beques Erasmus per a la mobilitat europea

  Si estaves pensant a gaudir una de les beques Erasmus, aquest és el moment. La convocatòria per al curs 2014-2015 està ja publicada. La UA et facilita tota la informació que necessites, a la qual pots accedir des de la nostra secció "Mobilitat nacional i internacional". Així estaràs informat dels terminis de sol·licitud, de la documentació a presentar i de tots els detalls que necessites saber.

 • Logo Ràdio Elda

  Professors i alumnes en Radio Elda Cadena Ser

  Continguts del Grau, ambient de l'EURLE, eixides de la titulació, associació d'alumnes i exalumnos... Tot ha sigut revisat en quasi mitja hora en el programa "El Vinálopó, hoy por hoy", de Radio Elda Cadena Ser, presentat per Toñi Pérez. A l'emissió han assistit com convidats dos professors i dos alumnes del centre universitari eldense. L'enregistrament està disponible en internet. Si vols escoltar-ho, punxa sobre el títular d'aquesta mateixa notícia.

 • Dimecres, 23
 • Logo Ràdio Elda

  24 de juliol: entrevista en Ràdio Elda Cadena Ser

  El programa "El Vinalopó, hoy por hoy" de Ràdio Elda Cadena Ser 90.2 FM dedica un espai a l'EURLE el dijous 24 de juliol, a partir de les 12.20 h. Presentat per Toñi Pérez, en el programa seran entrevistats els professors Eloy Valero i José Ferrándiz Lozano, membres de la Junta de Direcció, i Mª Victoria Sáez i Héctor Rojo, presidenta i secretari d'Al-Eurle, l'asociaión d'alumnes i exalumnos. Pot sentir-se també en radioelda.com 

 • Dijous, 17
 • 2014-15 Mupi matricula quadre

  I ara: les matrícules! La tramitació en l'EURLE es realitza en Secretaria

  Benvinguts al curs 2014-2015! Ja es pot tramitar en l'EURLE la matrícula en el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans. Els alumnes amb plaça assignada per a 1er curs, així com els qui vagen a realitzar altres cursos, poden arreplegar els impresos en Secretaria per a presentar-los en el mes de juliol. Estudiar en l'EURLE suposa grans avantatges amb grups no massificats i horaris de classe a la vesprada.

 • Dimarts, 15
 • Món

  Nou format de la pàgina web

  L'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda es renova. I per açò ha adaptat el disseny de la seua pàgina web al de la Universitat d'Alacant. Editada en tres idiomes –castellà, valencià i anglès–, la seua estructura conté tota la informació necessària per als estudiants presents i futurs, així com l'accés directe al campus virtual.

 • Dissabte, 12
 • estudiants

  L'EURLE ofereix 60 places per a 1º del pròxim curs

  L'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE) té una disponibilitat de 60 places per a cursar 1º de Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans en el curs 2014-2015. La preinscripció, que es va obrir el 16 de juny, ha tingut diversos períodes (fins al 14 de juliol) en funció del supòsit en de cada interessat o interessada.

 • Dilluns, 7
 • Logo Intercomarcal TV

  Programa especial d'Intercomarcal TV dedicat a l'EURLE

  Intercomarcal TV va dedicar un programa en directe a l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda, emès el 3 de juliol. Van ser entrevistats els professors José Ferrándiz Lozano i Eloy Valero, membres de la Junta de Direcció, així com els alumnes Mª Victoria Sáez i Samuel Martínez, presidenta i tresorer d'Al-Eurle, associació d'alumnes i exalumnos. Si no ho vas veure llavors, pots accedir a l'enregistrament des d'ací.

 • Tornar al tauler principal

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464