Saltar apartados

EURLE - Notícies publicades en Setembre, 2014

2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2014
 • Dilluns, 29
 • Millores en l'accés a Campus Virtual

  Publicades les dates d'exàmens extraordinaris per a finalitzar el Grau

  Durant el mes de novembre es realitzaran els exàmens extraordinaris per a finalitzar el Grau a aquells alumnes i alumnes a els qui queden un màxim de dues assignatures i el Treball de finalització de Grau. Encara que les dates s'informen en el campus virtual a les persones matriculades per a la convocatòria, la pàgina web exposa també les dates i horaris dels citats exàmens.

 • Dissabte, 27
 • Logo de la UA

  El 2 d'octubre, acte d'obertura oficial del curs en l'EURLE

  El dijous 2 d'octubre se celebra l'obertura oficial del curs 2014-2015 en l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda, en un acte que començarà a les 19 hores. Enguany la cerimònia contempla un atractiu especial, ja que es gradua la primera promoció del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans i es commemora el 25 aniversari de l'EURLE com a centre adscrit a la Universitat d'Alacant. La lliçó inaugural serà a càrrec de la professora Áurea Ramos, vicedegana de la Facultat de Dret, i col·laborarà a més el Cor dels Sants Patrons d'Elda.

 • Divendres, 26
 • Miguel Ángel Aguilar

  Miguel Ángel Aguilar obté el Premi Extraordinari de finalització de Grau

  Miguel Ángel Aguilar Pérez, que va finalitzar el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans en el passat curs 2013-2014, ha obtingut el Premi Extraordinari de finalització de carrera en l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda després de finalitzar els seus estudis amb un expedient acadèmic en el qual va obtenir una nota mitjana de 9,19 punts.

 • Dimarts, 23
 • estudiants

  Relacions Laborals és una de les deu titulacions més demandades a Espanya

  La carrera de Relacions Laborals va ser la desena més demandada en les ofertes d'ocupació qualificada de 2013, segons un informe d'Adecco donat a conèixer recentment. Les dades d'aquest estudi revelen que un 1,4 % del total d'aquestes ofertes va sol·licitar la citada titulació, percentatge que era del 2,3 % entre les ofertes que van estar dirigides exclusivament a titulats universitaris.

 • Dimarts, 9
 • Alumnes en classe

  El 10 de setembre, inici del curs

  Ha arribat el moment. El dimecres 10 de setembre arranca el curs 2014-2015. Les classes del primer quadrimestre es perllongaran fins al 19 de desembre, data a partir de la qual vindran les vacances nadalenques. Al retorn d'aquestes començarà el primer període d'exàmens, des del 9 al 24 de gener. Tota la informació està accessible en la nostra web. 

 • Dimecres, 3
 • 2014-15 Mupi matricula quadre

  El termini de matrícula segueix obert al setembre

  No oblides que el termini de matrícula en l'EURLE segueix obert durant el mes de setembre, fins a esgotar les places que queden lliures. ¿Tens alguna consulta pendent o t'ho estàs pensant encara? No dubtes a preguntar en la nostra Secretaria. Encara eres a temps d'iniciar aquest mateix curs un dels Graus amb més eixides professionals.  

 • calendari

  Sol·licitud d'exàmens extraordinaris (desembre) per a finalitzar estudis

  Per a participar en la convocatòria extraordinària d'exàmens de finalització d'estudis de Grau (els habitualment coneguts com a exàmens de desembre) és necessari presentar una sol·licitud en Secretaria abans del 15 de setembre, que es pot fer coincidir també amb la seua matrícula. La normativa actual per al Grau permet optar a aquests exàmens a els qui els queden com a màxim dues assignatures i el Treball de finalització de Grau.

 • Tornar al tauler principal

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464