Saltar apartados

EURLE - Notícies publicades en Setembre, 2015

2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2015
 • Dissabte, 26
 • Ajuntament Elda

  Constituït el nou Consell Rector, presidit per l'alcalde d'Elda

  L'EURLE ha constituït el seu nou Consell Rector, presidit per l'alcalde d'Elda, Rubén Alfaro Bernabé. Després dels nomenaments realitzats per l'ajuntament sorgit de les últimes eleccions municipals, s'han incorporat com a vocals d'aquest òrgan sis regidors, segons els Estatuts del centre. El Consell Rector es va reunir el 25 de setembre per a adoptar els seus primers acords i designar, a més, els representants municipals en la Junta d'Escola.

 • Dimecres, 23
 • Italià

  Vols estudiar italià en l'EURLE per al B1?

  Habitualment l'EURLE organitza cursos d'italià amb el Centre Superior d'Idiomes de la UA per a la preparació de l'examen de B1. Els qui estiguen interessats/as a matricular-se enguany han de comunicar-ho com més prompte millor al professor Eloy Valero, coordinador d'Activitats, durant aquest mes de setembre, amb la finalitat de conèixer si es va a comptar amb el nombre mínim d'alumnes per a impartir-ho a Elda.

 • Dimarts, 15
 • estudiants

  El termini per a sol·licitar convalidacions d'assignatures i examen extraordinari per a finalitzar el Grau conclou el 30 de setembre

  El 30 de setembre finalitza el termini de sol·licitud de convalidació d'assignatures, així com el de participació en la convocatòria extraordinària d'exàmens per a la finalitzar el Grau (els habitualment anomenats exàmens de desembre). Per a presentar la sol·licitud cal dirigir-se en tots dos casos a Secretaria, on es faciliten els impresos. La normativa actual permet optar a exàmens de finalització de Grau quan resten com a màxim dues assignatures i el Treball de finalització de Grau.

 • Dimecres, 9
 • Mirant ordinador

  Sistema d'avaluació substitutiu per a casos especials i justificats

  La Junta de Direcció ha recomanat al professorat l'aplicació d'un sistema d'avaluació substitutiu per a casos especials i justificats. S'aplicarà a alumnes/as que per activitat laboral incompatible amb els horaris de classe, baixa mèdica perllongada o discapacitat no puguen complir amb alguna o algunes de les activitats d'avaluació. En aquests casos hauran de posar-se en contacte amb el professor-coordinador de l'assignatura per a dissenyar un sistema d'avaluació substitutiu.

 • Tornar al tauler principal

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464