Saltar apartados

EURLE - Notícies publicades en Juliol, 2017

2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juliol, 2017
 • Dilluns, 31
 • estudiants

  Tornem al setembre per a seguir amb el període de matrícula i començar el curs!

  Si encara no has gestionat la teua matrícula, no et preocupes: al setembre tornem i hi haurà temps. Però, açò sí, només fins a esgotar places. La secretaria de l'EURLE es pren vacances a l'agost. I després tornarem amb noves forces per a començar el curs 2017-18. Entretant, et recordem que en la nostra web trobaràs tota la informació que necessites sobre el Grau, horaris, guies docents… ¡Bon estiu!

 • Eloy Valero Sanchez tesi quadrada

  El professor Eloy Valero obté el grau de Doctor amb una tesi sobre la Policia Local d'Elda

  El professor Eloy Valero Sánchez ha obtingut el grau de Doctor després de la defensa de la seua tesi doctoral “Salut ocupacional en la policia local d'Elda”, realitzada en el departament de Psicologia de la Salut de la UMH i presentada a Elx el passat 29 de juliol. Dirigida pels professors Ángel Solanes, Elena Miró i Beatriz Martín del Riu, la tesi ha rebut la qualificació d'excel·lent “cum laude”. La recerca conté un estudi estadístic de les conseqüències psicològiques derivades del treball de la policia local eldense.

 • Divendres, 14
 • Jose Antonio Gonzalez rec

  "L'EURLE imparteix un grau universitari de caràcter molt pràctic que es pot estudiar a Elda"

  El doctor i professor José Antonio González, coordinador d'Activitats de l'EURLE, va concedir recentment una entrevista al periòdic Valle de Elda, publicada el passat 30 de juny. "La mitjana d'empleabilidad d'aquesta carrera en l'EURLE és del 82 per cent, una mica més alta que la mitjana nacional, que està en el 77 per cent", va recordar, entre altres coses. Per si no la vas llegir llavors, te la reproduïm en aquesta web.

 • Dilluns, 10
 • calendari

  Ja pots consultar el calendari acadèmic del curs 2017-18, els horaris de classe i els dies d'exàmens. Perquè pugues programar els teus estudis

  Programa't els teus estudis amb antelació, en l'EURLE t'ho posem fàcil. Ja pots consultar en aquesta web les dates que més t'interessen per al curs 2017-2018: el calendari acadèmic amb el període lectiu i les vacances, l'horari de les classes i els dies dels exàmens finals de cada quadrimestre, així com els de la convocatòria de juliol.

 • logo ua elda

  Curse "Responsabilitat Social Corporativa en Pimes: Reptes i oportunitats" en la calme UA-Elda

  La seu de la UA a Elda imparteix en dos dies, l'11 i 12 de juliol, un curs titulat "Responsabilitat Social Corporativa en Pimes: Reptes i oportunitats", dirigit Irena Baix García, professora de la Facultat de Dret. El curs, que tindrà lloc en el Centre Cívic en sessions de matí i vesprada, i para l'assistència del qual s'ha requerit preinscripció, compta amb la participació de osep Ochoa, Irene Bajo, José Redondo, Rosa Mª Torres, Pedro Torregrosa, Rafael Soler, Heidi Gil, Eliseo Fernández, Miguel Ángel Erades, Juan Carlos Sacristán, Marina Verdú, Susi Calpena i Carmen Martín.

 • Diumenge, 9
 • Graduats

  El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, una carrera amb molts avantatges

  ¿Saps que el percentatge d'ocupació dels titulats en l'EURLE és superior a la mitjana dels de la Comunitat Valenciana? ¿Assessoria laboral, direcció i gestió de Recursos Humans, auditoria sociolaboral, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, funcionari/a de l'administració pública? Aquestes són només algunes de les eixides. L'alumnat del nostre centre es forma amb molts avantatges, que pots consultar en aquesta mateixa web.

 • 2014-15 Mupi matricula quadre

  Comença el termini de matrícula per al curs 2017-18: l'EURLE ofereix 50 places per a primer curs

  ¿Estàs entre els quals han decidit estudiar el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans en l'EURLE? ¡Benvingut! ¡Bienvenida! Des del 10 de juliol pots tramitar la teua matrícula per al curs 2017-2018 en el nostre centre. Els estudiants de selectivitat amb plaça assignada per aº 1 (hi ha un total de 50), així com els qui aneu a realitzar altres cursos, podeu arreplegar els impresos en Secretaria per a presentar-los en el mes de juliol. Per a saber què documents has de presentar i quin procediment has de seguir, entra en la pàgina Matrícula per a curs 2017-2018.

 • Tornar al tauler principal

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464