Saltar apartados

EURLE - Notícies publicades en Març, 2020

2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Març, 2020
 • Diumenge, 29
 • Logo de la UA en grisa

  Ajornament del pagament de rebuts de la matrícula del Grau a alumnat amb circumstàncies especials

  Com a suport a persones i famílies afectades per les conseqüències econòmiques negatives de la declaració de l'Estat d'alarma per la crisi sanitària del COVID-19, la Universitat d'Alacant habilita la possibilitat d'ajornar el pagament del quart i últim rebut de matrícula del Grau des del 16 d'abril al 16 de juny. L'alumnat de l'EURLE que reunisca tals circumstàncies haurà de posar-se en contacte amb secretaria a través del correu electrònic eu.relaboralelda@ua.es

 • Dimarts, 17
 • Covid 19

  Contra el Covid-19: consulta ací el pla de continuïtat docent i administrativa de la UA

  La Universitat d'Alacant, davant l'Estat d'Alarma declarat per a fer front a la propagació del Covid-19, ha llançat un pla de continuïtat de l'activitat per a la docència no presencial i l'acció administrativa iniciat el 16 de març de 2020. Pots consultar-ho des d'aquesta web.

 • Divendres, 13
 • Portàtil

  En l'EURLE no s'imparteixen classes presencials des del divendres 13 de març

  L'ajuntament d'Elda ha decretat el tancament a la vesprada del Centre Cívic, edifici en el qual s'instal·la l'EURLE, a partir d'aquest divendres 13 de març. Per tant, s'ha avançat la cancel·lació de classes presencials a aquest dia, com a mesura preventiva per a fer front a la situació generada pel coronovirus. El professorat, seguint la resolució de la Universitat d'Alacant, planificarà i impartirà les assignatures a través de mitjans virtuals.   

 • Logo de la UA en grisa

  La Universitat d'Alacant adopta mesures preventives enfront del COVID-19

  D'acord amb els comunicats de la Generalitat Valenciana, i a la vista de la situació a conseqüència del COVID-19, el rector de la Universitat d'Alacant ha signat una resolució en la qual estableix mesures preventives i recomanacions aplicables a tota la comunitat universitària de la UA, establint-se la suspensió de classes presencials que seran substituïdes per docència virtual a partir del 16 de març.

 • Dissabte, 7
 • ordenador portatil

  La nova governança tributària, tema d'una jornada que se celebra el 10 de març en l'EURLE

  L'EURLE organitza una Jornada titulada "La nova Governança Tributària" el 10 de març. La finalitat és exposar en quina mesura la globalització i la tecnologia està impulsant la transformació del sistema tributari. Per a això es comptarà amb la intervenció de representants d'administracions públiques com l'Agència Estatal d'Administració Tributària i SUMA Tributària, així com del despatx Garrigues.

 • Tornar al tauler principal

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464