Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Perfils professionals del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans

Perfils professionals del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans

 

El Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans per la Universitat d'Alacant, que s'imparteix en l'EURLE, es planteja amb la finalitat de formar professionals polivalents que intervinguen en el món del treball, entès aquest no de forma aïllada com a activitat econòmica, sinó en relació directa amb les altres activitats i realitats socials.

Especialment, el títol capacita per a l'exercici de la professió de Graduat Social. Aquesta professió reuneix la doble condició de ser titulada i col·legiada. Les funcions dels/as Graduats/as Socials apareixen delimitades pel Reial decret 1415/2006 (BOE de 16 de desembre de 2006).

Aquest Grau aporta altres possibilitats d'inserció laboral, en els àmbits de l'assessorament en matèria laboral, sindical, de seguretat social, prevenció de riscos laborals, o de la gestió de documents relacionats amb tots aquests àmbits (contractes de treball, nòmines, prestacions de seguretat social, butlletins de cotització%u2026), o negociant convenis col·lectius.

Així mateix, poden exercir les seues funcions com a funcionaris/as o emprats/as de les diverses Administracions Públiques, com a Tècnics de Gestió, Sotsinspectors/as d'Ocupació i Seguretat Social, Tècnics d'Ocupació, professors/as d'Ensenyament Secundari, principalment, en la branca de Formació i Orientació laboral, etc.

El Grau incorpora, a més, altres matèries i competències que permetrà desenvolupar treballs en diferents àrees: Recursos Humans, Serveis de Resolució extrajudicial de Conflictes Col·lectius, Polítiques Actives d'Ocupació, Jaciments d'Ocupació, Assessorament per a l'Autoocupació, Intermediació en el Mercat de treball, Auditories Laborals, Programes de Cooperació i Desenvolupament Comunitari o Planificació i Gestió de Recursos. En definitiva, la formació multidisciplinària que ofereix el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans permetrà un accés molt fluït a diferents mercats de treball en els camps que li són afins.

Professions per a les quals capacita

  • Graduat Social, sempre que es complisca el que es disposa en l'art. 2 dels Estatuts dels Col·legis de Graduats Socials, aprovats per RD 1415/2006, d'1 de desembre.
  • Funcionari/emprat en l'Administració Pública (Tècnics de gestió, sotsinspectors d'ocupació i Seguretat Social).
  • Professors d'Ensenyament Secundari (branca de Formació i Orientació Laboral).
  • Director/Tècnic en Recursos Humans (resolució extrajudicial de confllictos de treball, polítiques actives d'ocupació, jaciments d'ocupació, auditoria laboral i planificació i gestió de recursos humans).

 

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464