Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Avaluació positiva de la qualitat del Grau de..aborals i Recursos Humans impartit en l'EURLE

Avaluació positiva de la qualitat del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans impartit en l'EURLE

 

L'Agència Valenciana d'Avaluació i Porspectiva (AVAP) ha renovat, com a organisme competent, l'acreditació de l'EURLE per a impartir en el seu centre el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat d'Alacant. Aquesta reacreditación ha sigut superada conjuntament per l'EURLE i la Facultat de Dret, reconeixent-se el compliment dels criteris de qualitat docent exigits pel sistema universitari espanyol, dins del marc europeu.

L'avaluació és preceptiva legalment, ja que l'autorització per a la impartició del Grau és legalment per a sis anys, per la qual cosa cal sotmetre's a un procés d'auditoria en finalitzar cadascun d'aquests períodes. Atès que l'actual Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, que va substituir l'extinta diplomatura de Relacions Laborals, es va implantar en la Universitat d'Alacant, i per tant en l'EURLE, en el curs 2010-2011, ha correspost en 2016 sotmetre's al procés de reacreditación, supervisat i auditat per la Comissió avaluadora nomenada per l'agència externa.

La reacreditación del títol en el centre significa que l'EURLE compleix amb tots els indicadors de qualitat exigits en cadascun dels aspectes imprescindibles: organització i desenvolupament del títol, informació i transparència, sistema de garantia interna de la qualitat, personal acadèmic, personal de suport, recursos materials i serveis, resultats d'aprenentatge i indicadors de satisfacció i rendiment.

La qualificació positiva de l'EURLE suposa una excel·lent notícia per a tots els grups que intervenen en el Grau (alumnat, docents, personal d'administració, egressats, ocupadors, empreses col·laboradores en les pràctiques) i certifica la idoneïtat en tots els criteris del títol que s'imparteix, rebent un gran impuls acadèmic.

 

Informe de renovació de l'acreditació, AVAP (2016).

 

Elda, 5-7-2016

 

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464