Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Comença el termini de matrícula per al curs 2..: l'EURLE ofereix 50 places per a primer curs

Comença el termini de matrícula per al curs 2017-18: l'EURLE ofereix 50 places per a primer curs

 

La tramitació en l'EURLE es realitza directament en Secretaria

 

¿Estàs entre els quals han decidit estudiar el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans en l'EURLE? ¡Bbenvingut! ¡Benvinguda! Des del 10 de juliol pots tramitar la teua matrícula per al curs 2017-2018 en el nostre centre.

Els estudiants de selectivitat amb plaça assignada per aº 1 (hi ha un total de 50), així com els qui aneu a realitzar altres cursos, podeu arreplegar els impresos en Secretaria per a presentar-los en el mes de juliol. No obstant açò, el període de matrícula es perllongarà fins a setembre, en el cas que queden places a cobrir i es reunisquen els requisits d'accés.

En la pàgina web.ua.es/es/eurle trobaràs tota la informació que necessites. Per a saber què documents has de presentar i que procediment has de seguir, entra des d'aquí mateix en la pàgina Matrícula per a curs 2017-2018.

 

  • Estudiar amb avantatges

Et recordem que estudiar en l'EURLE té molts avantatges: classes en grups xicotets i no massificats, horaris a la vesprada compatibles amb treball i obligacions personals i/o familiars, equip docent proper i amb gran experiència professional en les diferents matèries, accés al campus virtual de la Universitat d'Alacant, biblioteca especialitzada en la disciplina del Grau, ordinadors i connexió a internet en aula d'informàtica, sales del lectura en l'edifici, gestió de pràctiques en empreses, Borsa de treball, esdeveniments i jornades per a la formació complementària... També tens una Associació d'alumnes i exalumnos (Al-Eurle).

En l'EURLE estudien, sobretot, alumnes d'Elda i poblacions pròximes: Petrer, Novelda, Monòver, Saix, Montfort, Asp, el Fondó de les Neus, Villena, Salines, Biar, La la Canyada, Banyeres de Mariola, el Pinós... Però també d'Alacant, Elx, Alcoi, Benidorm, i de les properes províncies de València i Albacete.

 

  • Moltes eixides professionals

El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, la tutela acadèmica dels quals correspon a la Facultat de Dret, és una carrera amb amplitud d'eixides, que habilita per a la professió de Graduat Social. Els titulats en aquests estudis estan facultats per a ser exercir com a assessors laborals, actuar en la defensa davant els Tribunals i en la gestió de temes socials, així com en la direcció i gestió de Recursos Humans, auditories sociolaborals i prevenció de Riscos Laborals. Poden ser també formadors, docents o investigadors, així com actuar en l'orientació labroal o presentar-se a oposiciciones per a l'Administració Pública (estatal, autonòmica o local). També poden exercir de sotsinspectors d'ocupació o inspectors de Treball.

 

  • Qualitat acreditada

L'Agència Valenciana d'Avaluació i Porspectiva (AVAP) va renovar en 2016, com a organisme competent per a açò, l'acreditació de l'EURLE per a impartir en el seu centre el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat d'Alacant. Aquesta reacreditación va ser superada conjuntament per l'EURLE i la Facultat de Dret, reconeixent-se el compliment dels criteris de qualitat docent exigits pel sistema universitari espanyol, dins del marc europeu. L'avaluació és un tràmit preceptiu legalment, ja que l'autorització per a la impartició del Grau és legalment per a sis anys.

La reacreditación del títol en el centre significa que l'EURLE compleix amb tots els indicadors de qualitat exigits en cadascun dels aspectes imprescindibles: organització i desenvolupament del títol, informació i transparència, sistema de garantia interna de la qualitat, personal acadèmic, personal de suport, recursos materials i serveis, resultats d'aprenentatge i indicadors de satisfacció i rendiment.

 

Elda, 9-7-2017

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464