Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Convocats els IV Premis de Recerca en Cièncie..er a TFG i TFM presentats en cursos anteriors

Convocats els IV Premis de Recerca en Ciències Laborals per a TFG i TFM presentats en cursos anteriors

 

Els estudiants o egressats en Graduat Social, Ciències del Treball, Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans i en tots aquells màsters universitaris oficials vinculats amb la matèria que hagen presentat el seu Treball de finalització de Grau o de finalització de Màster després de l'1 de gener de 2016 poden participar en la convocatòria dels Premis d'Investigació en Ciències Laborals. Aquests premis, que aconsegueixen la quarta edició, els promou l'Associació Estatal de Centres de Relacions Laborals i Ciències del Treball (Arelcit), la Xarxa Interuniversitària d'Innovació en Ciències Laborals i Inveslab (Grup d'Investigació en Ciències Laborals de la Universitat de València).

Els treballs premiats seran un total de dos: un primer de 800 euros i un segon de 400 euros. Tots dos seran exposats després en una taula específica en les Jornades d'Innovació Docent en Ciències Laborals a celebrar a València enguany. El termini de presentació per a concursar finalitza el 29 de març de 2019 a les 14:00 hores, segons les Bases dels IV Premis d'Investigació en Ciències Socials..

L'objectiu d'aquests premis és fomentar la capacitat dels egressats en Relacions Laborals i Recursos Humans en el procés de difusió i publicació dels resultats obtinguts en les seues recerques i estudis de finalització de Grau i de Master.

 

Elda, 4-2-2019

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464