Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • El professor de l'EURLE José Ferrándiz Lozano..n l'obertura del curs de Majors Actius d'Elda

El professor de l'EURLE José Ferrándiz Lozano va impartir la lliçó inaugural en l'obertura del curs de Majors Actius d'Elda

 

ferrandiz lozano jose mayores activos
2019 apertura mayores activos

 

El doctor José Ferrándiz Lozano, professor de Ciència Política en l'EURLE i membre de la Junta de Direcció, va impartir la lliçó inaugural en l'acte d'obertura del curs 2019-2020 de Majors Actius, organitzat per l'ajuntament d'Elda.

Amb el títol "La nova política és molt vella: el rastre clàssic dels comportaments actuals", el docent i politòleg es va referir a la procedència d'una àmplia terminologia política que, encara que pròpia dels nostres dies, té el seu origen en el món grecollatí. Així mateix va parlar de les pràctiques bàsiques de la comunicació política d'avui, connectades amb els mateixos propòsits -aparença, simulació- que ja aconsellaven als polítics els tratadistas de segles passats. En el tram final va al·ludir a un tema de gran actualitat, el de les fake news, posant en evidència que l'ús polític de notícies falses també procedeix de temps arrere.

En l'acte, celebrat en els salons Princesa d'Elda el passat 3 d'octubre, van intervenir a més el professor Miguel Campos, director del curs de Majors Actius, i Rosa Vidal Pérez, regidor de Cultura de l'ajuntament d'Elda, assistint també Amado Navalón, regidor de Relacions amb la Universitat.

 

Elda, 15-10-2019 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464