Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • El professor Eloy Valero obté el grau de Doctor amb una tesi sobre la Policia Local d'Elda

El professor Eloy Valero obté el grau de Doctor amb una tesi sobre la Policia Local d'Elda

 

Eloy Valero, professor de l'EURLE

El professor Eloy Valero Sánchez ha obtingut el grau de Doctor després de la defensa de la tesi doctoral titulada “Salut ocupacional en la policia local d'Elda”, realitzada en el departament de Psicologia de la Salut de la Universitat Miguel Hernández i presentada en el campus d'Elx. La tesi, dirigida pels professors Ángel Solanes Puchol, Elena Miró Morales i Beatriz Martín del Río, la tesi ha rebut la qualificació d'excel·lent “cum laude”.

Defensada el passat 28 de juliol, el tribunal va estar compost pels professors Gemma Benavides Gil (UMH), que ho va presidir, Lidia Pamies Aubalat (UCAM), Diana Jareño Ruiz (EURLE–UA), Francisco Soriano Cano (EURLE-UA) i Salvador Sánchez Pérez (UMH), que va actuar com a secretari.

La tesi conté un detallat estudi estadístic de les conseqüències psicològiques derivades del treball de la policia local eldense, croades amb diferents variables, si bé s'han contemplat també alguns casos de la policia local d'Elx en horari nocturn. El tribunal va destacar l'aplicabilitat de la recerca a l'entorn laboral estudiat, a causa de la validesa dels resultats i conclusions exposades.

El nou doctor Eloy Valero es va incorporar com a professor associat a l'EURLE en el curs 2003-2004. En aquest centre imparteix Dret de la Seguretat Social i Aplicació del Dret del Treball. Durant diversos cursos ha format part, a més, de la seua Junta de Direcció com a Coordinador d'Activitats, període en el qual va ser professor coordinador de les Pràctiques Externes de l'alumnat i de la Borsa de Treball.

La seua vinculació a l'EURLE es remunta, en canvi, a molt abans, ja que va ser alumne com a estudiant de la diplomatura de Graduat Social, guardonat amb el Premi Extraordinari Fi de Carrera. Posteriorment va realitzar els estudis de segon cicle de la llicenciatura en Ciències del Treball en la Universitat d'Alacant. Posseeix una gran experiència professional en l'especialitat del Grau que s'imparteix en l'EURLE, ja que ha exercit com a graduat social des de 1996 i en l'actualitat és responsable de Relacions Laborals en Telecomunicaciones de Levante.

 

Elda, 31-7-2017

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464