Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • El professor José Ángel Camisón, nou director de l'EURLE

El professor José Ángel Camisón, nou director de l'EURLE

 

José Ángel Camisón Yagüe

El professor i doctor José Ángel Camisón Yagüe, del departament d'Estudis Jurídics de l'Estat de la Facultat de Dret en la Universitat d'Alacant, és el nou director de l'Escola Universitària de Relacions Laborals d'Elda, després de ser nomenat per la rectora Amparo Navarro. José Ángel Camisón substitueix en el càrrec a la doctora Pilar Íñiguez, que ha estat al capdavant del centre durant els últims vuit anys.

Professor titular de Dret Constitucional en la UA, el nou director de l'EURLE és doctor per la Universitat Complutense de Madrid i ha impartit docència en la Universitat d'Alcalá de Henares i en la Universitat d'Extremadura. En aquesta última va exercir a més diferents càrrecs de gestió, ja que va ser vicedegà d'Assumptes Econòmics i Infraestructures de la Facultat de Dret, adjunt al Servei d'Inspecció i secretari del departament de Dret Públic.

Com a investigador ha signat diversos llibres –la seua tesi doctoral La participación directa e indirecta de los parlamentos nacionales en los asuntos de la Unión Europea fue editada pel Senat (2010)– i ha codirigit edicions com Lecciones básicas de Derecho e instituciones de la Unión Europea. Autor també de nombrosos capítols en volums col·lectius i articles en revistes especialitzades, destaquen en les seues línies d'investigació, a part de les aportacions sobre constitucionalisme, els seus estudis sobre Dret parlamentari, integració europea i institucions de la UE.

El professor Camisón, que ja ha començat a treballar amb la Junta de Direcció i s'ha reunit amb la Junta d'Escola i el claustre docent coincidint amb l'inici del segon semestre del curs, subratlla que “l'Escola Universitària de Relacions Laborals d'Elda ha demostrat la seua gran capacitat per a adaptar-se progressivament a les noves normatives i exigències universitàries en el marc dels processos de Bolonya, gràcies al ferm suport de l'Ajuntament d'Elda i la Universitat d'Alacant, especialment de la seua Facultat de Dret, a la dedicació i treball seriós i rigorós del claustre de docents, i també a l'esforç i compromís dels qui han estat al capdavant de la mateixa formant els equips de direcció”.

Per això afirma que “correspon afermar les coses aconseguides, consolidant a l'EURLE com una institució d'educació pública superior compromesa amb els estudiants i, per tant, amb el progrés social i econòmic d'Elda i de tota la província d'Alacant; més si cap en un moment com l'actual”.

“Constitueix un honor per a mi –ha afegit– poder contribuir humilment a aquesta tasca posant-me al servei de l'Escola i els seus integrants: estudiants, docents i personal d'administració i serveis; i impulsar el desenvolupament de l'EURLE cap a nous reptes futurs en els quals l'Escola puga desplegar encara més el seu potencial”.

 

Elda 19-2-2021

 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464