Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Eliminació del requisit lingüístic de nivell .. Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans

Eliminació del requisit lingüístic de nivell B1 per a l'avaluació del TFG en el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans

 

El passat 2 de juliol l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i l'Acreditació (ANECA) va aprovar, a petició de la Universitat d'Alacant, l'eliminació del requisit lingüístic de nivell B1 per a l'avaluació del TFG en els següents graus de la Facultat de Dret:

- Grau en Dret,
- Grau en Criminologia,
- Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans,
- Grau en Gestió i Administració Pública.

La Secretaria de la Facultat de Dret ha informat que aquesta decisió, a efectes pràctics, significa que:

1. Qui ja haja defensat el TFG, però en l'expedient acadèmic li aparega com a "incompatible" per no tenir acreditat el nivell B1, ja no tindrà l'obligació d'acreditar-lo. La universitat, d'ofici, eliminarà el requisit lingüístic i actualitzarà l'expedient. En cas que el TFG estiguera superat i fóra l'última assignatura per a finalitzar el Grau, podrà sol·licitar l'expedició del títol. La data d'obtenció del títol serà la del curs en la qual se sol·licite la seua expedició, i en tot cas serà posterior al 2 de juliol de 2021.

2. Qui presente el TFG a partir del 2 de juliol de 2021 ja no tindrà l'obligació d'acreditar el requisit lingüístic perquè aquest treball puga ser avaluat.

3. Es manté la necessitat d'acreditar el nivell B1 o superior per a accedir als estudis de Grau en Relacions Internacionals i al doble grau en Dret i Relacions Internacionals.

Enllaç a notícia de la Facultat de Dret ací

.

Elda, 14-7-2021 

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464