Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Els alumnes de l'EURLE podran fraccionar la seua matrícula en quatre terminis

Els alumnes de l'EURLE podran fraccionar la seua matrícula en quatre terminis

 

Els alumnes de l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE) podran fraccionar en quatre terminis el pagament de la seua matrícula del pròxim curs 2014-2015, després d'aprovar-ho l'Ajuntament. Així ho ha fet públic l'alcaldessa Adela Pedrosa, presidenta del Consell Rector del centre universitari, en una roda de premsa en la qual també han estat presents el professor Eloy Valero, membre de la Junta de Direcció, i Virginia Romero, tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda.

El fraccionament es realitzarà entre octubre i abril."El primer pagament, que caldrà ingressar abans del 15 d'octubre %u2013ha explicat la presidenta del Consell Rector%u2013, inclourà l'import de les taxes administratives més la meitat de les taxes acadèmiques de les assignatures matriculades del primer semestre; el segon termini, a ingressar abans del 15 de desembre, inclourà les taxes acadèmiques de la meitat restant del primer semestre, mentre que el tercer i quart pagament seran abans del 15 de febrer i el 15 d'abril respectivament, i s'ingressarà en cadascun la meitat de les assignatures matriculades del segon semestre".

L'alcaldessa Adela Pedrosa ha manifestat que "amb aquesta mesura, el centre confia a aportar una opció més que facilite a l'alumnat l'accés als seus estudis universitaris i el seu seguiment" i ha recordat, a més, que no s'han pujat les taxes i es mantenen igual que el curs passat.

En la mateixa línia s'ha manifestat el professor Eloy Valero. "Ens congratulem amb aquesta excel·lent notícia", ha reconegut, afegint que l'EURLE ha convocat enguany 60 places, havent rebut durant juliol 50 preinscripcions. 

Les matrícules continuaran al setembre

El procés de matriculació segueix obert i es perllongarà durant el mes de setembre, ja que a l'agost roman tancada la Secretaria. Per açò s'admetran noves matrícules fins a esgotar places (tant de primer curs com de la resta de cursos) i, si escau, per a substituir aquelles preenscripciones d'1º que poguessin quedar vacants finalment.

 

Elda, 31 de juliol de 2014.

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464