Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Estudiants del Grau de Relacions Laborals i R..t van visitar el Col·legi de Graduats Socials

Estudiants del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans de la UA en l'EURLE i campus de Sant Vicent van visitar el Col·legi de Graduats Socials

 

2019 colegio graduados sociales grupo
2019 colegio graduados sociales mesa
2019 colegio graduados sociales biblioteca
2019 colegio graduados sociales instalaciones

 

Més de cinquanta estudiants que cursen el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat d'Alacant, tant a l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda (EURLE) com al campus de Sant Vicent, van ser rebuts en el Col·legi oficial de Graduats Socials d'Alacant per la seua presidenta María Antonia Oliva i per membres de la Junta Directiva.

Els estudiants van poder conèixer en aquesta visita el passat 3 de desembre les instal·lacions, assistint posteriorment a una xarrada en la sala d'actes on la presidenta va explicar la finalitat del Col·legi i els serveis que presta per a l'exercici d'una professió la col·legiació de la qual és obligatòria.

També va recordar que l'alumnat de tercer i quart curs de Grau poden sol·licitar la precol·legiació gratuïta fins que finalitzen els estudis per a rebre, entretant, la mateixa informació que els col·legiats i participar en les mateixes condicions en la formació que organitza la corporació.

En la taula van estar presents, amb la presidenta del Col·legi, els professors David Montoya, vicedegà de la Facultat de Dret de la UA, i Elena Peñataro, Cap d'Estudis de la Junta de Direcció de l'EURLE. També van assistir a l'acte altres professors i representants de l'Associació d'Antics Alumnes de Relacions Laborals de la UA. 

.

 

Elda, 4-12-2019

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464