Saltar apartados

I ara: les matrícules

Mupi de l'EURLE a Elda. Foto: Mari-Ángeles Ferrándiz.

La tramitació en l'EURLE es realitza directament en Secretaria, per la qual cosa haurà d'evitar-se gestionar-la via online 

Ja es pot tramitar en l'EURLE la matrícula en el Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans per al curs 2014-2015. Passat el període de preinscripció, els alumnes i alumnes amb plaça assignada per aº1 , així com els qui vagen a realitzar altres cursos, poden arreplegar els impresos en Secretaria per a presentar-los en el mes de juliol. No obstant açò, el període de matrícula es perllongarà fins a setembre en cas que queden places per cobrir i es reunisquen els requisits d'accés.

En la pàgina web.ua.es/va/eurle trobaràs tota la informació que necessites. Per a saber què documents has de presentar i que procediment has de seguir, entra des d'aquí mateix en la pàgina Matrícula per a curs 2014-2015.

  • Estudiar amb avantatges

Estudiar en l'EURLE té múltiples avantatges: classes no massificades, horaris a la vesprada compatibles amb treball i obligacions personals i/o familiars, equip docent proper i amb gran experiència professional en les diferents matèries, accés al campus virtual de la Universitat d'Alacant, una Biblioteca especialitzada en la disciplina del Grau, ordinadors i connexió a internet en l'aula d'informàtica, sales del lectura en l'edifici, gestió de pácticas en empreses, Borsa de treball, esdeveniments i jornades per a la formació complementària...

Enguany, a més, s'ha constituït una Associació d'alumnes i exalumnos que ha començat ja a funcionar, amb tot un projecte social d'intercanvi entre els seus associats.

Els alumnes de l'EURLE són sobretot d'Elda i poblacions pròximes: Petrer, Novelda, Monòver, Saix, Montfort, Asp, el Fondó de les Neus, Villena, Salines, Biar, Banyeres de Mariola, el Pinós... Però també d'Alacant, Elx, Caudete i fins a de la província de València. 

  • Moltes eixides professionals

El Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans, la tutela acadèmica dels quals correspon a la Facultat de Dret, és una carrera amb amplitud d'eixides que habilita per a la professió de Graduat Social. Els titulats en aquests estudis estan facultats per a exercir com a assessors laborals, actuar en la defensa davant els Tribunals, en la gestió de temes socials, en la direcció i gestió de Recursos Humans, així com en auditories sociolaborals i prevenció de riscos laborals. Poden ser també formadors, docents, investigadors, especialistes en orientació labroal o presentar-se a oposicions per a l'Administració Pública (estatal, autonòmica o local). També poden exercir com a sotsinspectors d'ocupació o inspectors de Treball.

 

Elda, 21-7-2014.

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464