Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • Interessantíssim: l'EURLE acull un seminari sobre la resolució dels conflictes laborals

Interessantíssim: l'EURLE acull un seminari sobre la resolució dels conflictes laborals

 

El Seminari Resolució dels conflictes laborals: perspectives públiques i privades, que se celebrarà en el saló d'actes de l'EURLE durant la vesprada del 26 d'octubre de 2017, servirà per a la posada al dia en quatre ponències sobre aquesta temàtica. El professor de la UA i doctor David Montoya, els magistrats Paz Fernández Muñoz i Salvador Bellmont, i l'advocada de la Generalitat Valenciana Esperanza Sendra seran els encarregats d'analitzar la legislació i pràctica actual.

Amb assistència gratuïta fins a completar l'aforament, el Seminari va dirigit a treballadors, advocats, graduats socials, treballadors socials, empresaris i estudiants de Grau o Master de diferents matèries relacionades [descarregar programa] .

L'interès del tema és indubtable, ja que es tracta d'una problemàtica permanent. Tot entorn laboral que continga una interacció humana és susceptible d'enfrontar conflictes. En aqueix sentit, és freqüent que tant en l'àmbit empresarial com en les organitzacions públiques es presenten situacions que amenacen amb desestabilitzar l'ambient laboral, afectant a la pròpia cultura de l'organització, desencadenant conflictes laborals de diversa índole. Aquests poden ser entesos com a enfrontaments entre dos o més parts derivats de múltiples causes relacionades amb la seguretat social, interessos contraris amb els organismes públics, opinions divergents o fins i tot falta d'empatia entre els involucrats. Per a entendre la naturalesa dels conflictes laborals és imprescindible identificar l'arrel del problema i reconèixer a tots els implicats, amb la fi última de poder arribar a un acord efectiu, ja siga judicial o extrajudicial.

El present Seminari abordarà la normativa laboral, però també es tindrà l'oportunitat d'escoltar diferents valoracions, tant des d'un àmbit privat com a públic, per part de qualificats professionals que diàriament s'enfronten en els seus àmbits de treball a aquesta realitat social.

 

Elda, 11-10-2017

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464