Saltar apartados
  • UA
  • EURLE
  • L'EURLE ha participat en l'última trobada int..ovaestic sobre innovació docent universitària

L'EURLE ha participat en l'última trobada internacional de Xarxes Innovaestic sobre innovació docent universitària

 

L'EURLE ha participat en l'última edició de les Jornades internacionals Xarxes Innovaestic 2020, organitzades per la Universitat d'Alacant a través del Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa i de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE). La intervenció del centre eldense en aquest esdeveniment sobre innovació docent universitària ha consistit en la presentació de la contribució “Treball col·laboratiu com a eina de millora en l'aprenentatge en l'educació universitària. El cas de l'Escola universitària de Relacions Laborals (EURLE)”.

Elaborada pels professors doctors Pilar Íñiguez, directora de l'EURLE, Diana Jareño, José Ferrándiz Lozano i Aida Galiano, en aquesta contribució s'han presentat en format pòster els resultats d'una investigació realitzada en el curs 2019-2020 entre l'alumnat del Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans i els seus docents sobre els treballs en equip realitzats en les assignatures.

La finalitat d'aquest estudi previ ha sigut doble: conèixer les percepcions de professors i estudiants sobre les pràctiques en grup i detectar necessitats de millora per a crear un protocol que done uniformitat en alguns aspectes a les futures pràctiques col·laboratives de diferents matèries. El text complet de la comunicació es publicarà en un volum que arreplegarà totes les aportacions.

 

1234 persones inscrites i 374 contribucions

Xarxes Innovaestic 2020, que per primera vegada en les seues divuit edicions s'ha desenvolupat de manera virtual des del 4 a l'11 de juny i el lema del qual ha sigut enguany el de "La metodologia com a motor de transformació i innovació a l'aula universitària”, ha obtingut un gran èxit de participació amb 1234 persones inscrites, diverses ponències convidades, 228 comunicacions i 146 pòsters.

Les contribucions han sigut distribuïdes en set línies temàtiques, i en elles han pogut interactuar docents i investigadors procedents de 51 universitats espanyoles i 37 estrangeres de països com Alemanya, l'Argentina, el Brasil, Xile, l'Equador, Colòmbia o Costa Rica, entre altres. La doctora i directora de l'ICE Rosabel Roig, coordinadora de les Jornades, ja va anunciar en la inauguració que “hi ha una gran part del professorat que vol innovar, que vol debatre”.

 

Elda, 22-6-2020,   

Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda


Escola universitària de Relacions Laborals
Centro Cívico. Plaza de la Ficia
Avda. de Chapi, 36
03600 ELDA

Tel: (+34) 965 399 511

Fax: (+34) 965 399 511

Twitter: http://twitter.com/EurleElda

Facebook: http://www.facebook.com/eurle

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464